Jump to content

Puppe

Major
 • Content Count

  496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Puppe last won the day on April 5

Puppe had the most liked content!

Community Reputation

483 Excellent

About Puppe

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Våxtorp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Instämmer, låter helt rätt för dig just nu.
 2. Har gjort markbredning med 903an. några hundra kvadrameter fläder togs bort förra året med grensax, motorsåg och röjsåg. Kvar var stubbarna => dra runt kätting, sätt fast i dragkroken och gas framåt på lågväxel. Gick hur bra som helst. Drog upp totalt ca 20 rötter. Sedan vara det dags för det årliga oljebytet på bilen. Nu återstår fylla igen hålen i marken och sedan sätta stolp för ny hagmark. Ha en skön vecka!
 3. Det är gårdsbilen, skulle köra iväg långt bort på lilla gården med ett stort lass hösilage t djuren. Lade ut hälften på marken och visslade och lockade. Inte kom dom, stod och blängde på andra sidan dalgången. Nähä, hälften kvar i bilen så jag körde tillbaka. Tog bort sidodörrarna. Tog två sekunder, sedan körde dom in skallarna och åt som den mest naturliga sak i världen.
 4. På min gård utfordras hästar medelst pltgb 903.
 5. Låter mer som ägaren skulle ha ett 8-5 jobb. Att ha gård med djur är mer eller mindre att vara fastspikad på gårdsplan. Slå inte knut på dig själv för att vara andra till lags, det har du i 99% av fallen inget för.
 6. Vad med grejer. Fast det beror på vad man har bilen till.
 7. Luvan slutade på 591SEK. Fast det är klart, den kan användas som tehuva också.
 8. Är det något fel på dom eller vill du bara bli av med dom?
 9. https://www.tradera.com/item/292205/332076613/akta-original-olles-brorsa-olles-bror-forsvarets-kronans-militar-mossa Alltså 4 dagar kvar och 530SEK för en Olles Brorsa. Kanske ska sälja min. Otvättad, blir liksom mer "schysst originalstuk" då...
 10. Puppe

  123 ignition

  Jag också men vill inte riskera 3600 kronor!
 11. Puppe

  123 ignition

  Ta ut tändstiftet från motorn och vrida på nyckeln och se gnistan.
 12. Puppe

  123 ignition

  Jag nollade motorn innan jag satte i min 123ignition. Kolla manualer här på forumet, finns i fliken "filer". Kommer inte ihåg hur jag gjorde på rak arm.
 13. Puppe

  123 ignition

  Pekar den mot ettans cylinder? Kolla aldrig gnista som på vanligt tändsystem med brytarspetsar, det kan bli fel i elektroniken.
 14. Försiktigt när du pillar med regulatorn, fjädra och annat som kan sprätta iväg. Renssilen brukar det vara litet mög i, koka den i vatten ett tag och gå över den med diskborsten, skölj ur och låt torka. Pröva häll litet brännolja i dieseln, kanske hjälper mot alger. Lycka till!
×
×
 • Create New...