Jump to content

Puppe

Major
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Puppe last won the day on April 5

Puppe had the most liked content!

Community Reputation

488 Excellent

About Puppe

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Våxtorp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det är inget murrande, mer ett skorrande/disonansljud. Kan lagren snurra på trumpeten? Har provat både högre och lägre däcktryck utan skillnad. Forts följer...
 2. Lassat in 8 kubik ved. Lika mycket kvar imorgon,
 3. Satte bakdäcken fram och vice versa. Samma ljud. Ska kolla kingpinlagren och justera. Hjälper inte det får jag plocka loss, nav, lager etc.
 4. Trelleborg Cross Country, knappt inkörda.
 5. Har inte kollat andra (vänstra) sidan då oljudet kom från höger sida. Däcken är Trelleborg Cross Country i bra skick, litet gjutskägg kvar. Har nu justerat, höger var klart inåtriktat. Betydligt mindre påtagligt ljud, inte lika ihållande och påträngande men finns litet kvar. Fortsätter under morgondagen.
 6. Jo, fast röret satt ju som berget i p-änden, därav losstagning, gassets och litet bändande. Sedan släppte det. Forts följer.
 7. Toe in var nog orsaken, höger fram klart inåtriktat jmf med vänster. Tog bort parallellstaget och skruvade ut p-ändarna. Den ena satt som berget, fick ta hjälp av gassvets. När jag ska skruva fast staget med muttern snurrar "gängtappen" på p-ändarna, så det går inte att skruva fast. Är p-ändarna slut eller har jag missat något?
 8. Har frihjulsnav. Så då kastar jag om däcken. Hjälper inte det blir det hjulinställning. Tack för tips!
 9. Hej alla och hoppas ni har det bra när det börjar lacka mot Midsommar. När jag ligger hastighet 60-70 kommer det ett ihållande ljud från höger fram, inget skorrande utan mer som ett ihållande, dovt ljud. Har kollat hjullager, dom ser fina ut, ordentligt infettade och rullar lätt. Över 70 försvinner ljudet, likaså under 60. Någon som vet vad det kan vara? Hjultrumpet, fel på nav, lager i framaxeln eller framhjulslaer trots allt? Trevlig helg!
 10. Instämmer, låter helt rätt för dig just nu.
 11. Har gjort markbredning med 903an. några hundra kvadrameter fläder togs bort förra året med grensax, motorsåg och röjsåg. Kvar var stubbarna => dra runt kätting, sätt fast i dragkroken och gas framåt på lågväxel. Gick hur bra som helst. Drog upp totalt ca 20 rötter. Sedan vara det dags för det årliga oljebytet på bilen. Nu återstår fylla igen hålen i marken och sedan sätta stolp för ny hagmark. Ha en skön vecka!
 12. Det är gårdsbilen, skulle köra iväg långt bort på lilla gården med ett stort lass hösilage t djuren. Lade ut hälften på marken och visslade och lockade. Inte kom dom, stod och blängde på andra sidan dalgången. Nähä, hälften kvar i bilen så jag körde tillbaka. Tog bort sidodörrarna. Tog två sekunder, sedan körde dom in skallarna och åt som den mest naturliga sak i världen.
 13. På min gård utfordras hästar medelst pltgb 903.
 14. Låter mer som ägaren skulle ha ett 8-5 jobb. Att ha gård med djur är mer eller mindre att vara fastspikad på gårdsplan. Slå inte knut på dig själv för att vara andra till lags, det har du i 99% av fallen inget för.
 15. Vad med grejer. Fast det beror på vad man har bilen till.
×
×
 • Create New...