Gå till innehåll

Protiwa

Korpral
  • Innehålls Antal

    29
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    3

Protiwa senast vann den dag 26 Januari 2013

Protiwa hade det mest gillade innehållet!

Om Protiwa

  • Födelsedag 1972-12-06

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.stureplanoffroaders.org

Protiwa's Achievements

Member

Member (1/1)

15

Anseende bland gemenskapen

  1. Jag gjorde en ny mall till försvarets siffror så slipper man använda sig av den lågupplösta som finns på fen länkade sidan.
  2. Jag håller också på att göra ett par skyltar till min bil. Jag tänker använda mig av typsnittet DIN Bald. Det användes ursprungligen av tyskarna under andra världskriget men jag tycker att det är väldigt nära det som används på skyltarna. Tittar man på den websidan som Peeter länkade till så ser man att typsnitten varierar. Om någon vill ha siffrorna i en EPS fil så kan jag lägga upp en länk...
  3. När vi var ute i lördags och grillade lite så lysnade jag på högtalarna. Jag tycker inte att det är sämre ljud i lådhögtalarna än vad det är i de infällda. Jag är helt nöjd och även mina passagerare.
  4. Lite bilder från dagens grillning.
  5. Ja, man ska inte utmana ödet för mycket
  6. Kylan har laddat ur mina batterier så jag måste ta in dem på laddning. Återkommer med ljud analysen. Jag har dock inte fått några kommentarer från de som brukar åka bak att det låter dåligt.
  7. Jag har faktiskt bara suttit fram och lyssnat.Jag hat inte funderat över om ljudet är bättre fram eller bak. Tycker att det funkar riktigt bra. Jag kan sätta mig och lysna i kväll om jag hör någon skillnad. Jag använder för övrigt LUFOR antennen till radiomottagningen. Funkar kanon.
  8. Jag köpte marina högtalere på Clas Ohlsson och en radiolåda från Jula som jag målade gröna. Satte i en marin mp3/radio från Jula. Högtalare fram (inte riktigt samma galler på bilden) Högtalare bak Radiolåda Radio http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TAvsRgkfd6U
  9. Det går ju att åka småvägar från södertörn ut till Nacka. Du kör gamla nynäsvägen till Tungelsta, Jordbro, Handen, Vändelsö och sen via Älta till Nacka. Sen måste du nog upp på stora vägen för att komma över broarna till Värmdö. Men det är ju inte någon lång sträcka, vägen blir ju liten igen efter Gustavsberg.
  10. Lite fler bilder från förra vinter grillningen på Myttinge finns HÄR. Här är även lite sommarbilder från Myttinge. Galleri 1 Galleri 2 Vi kommer att åka den norra vägen till Myttinge via Vaxholm.
  11. Vi tänkte ta en sväng ut till Myttinge på lördag (26) och grilla lite. Intresserade är hjärtligt välkommna! Mer info finns på Facebook.
  12. Då har man gjort lite reklam i DN.... http://www.dn.se/motor/volvos-fullvuxna-valp
  13. Ja, du får tillverka en rem som går lodrätt med hål i som du kan låsa med hänglås. Eller sätt dit en mindre kedja som du kan låsa. Den blir ju svår att skära av med kniv också Kanske går att svetsa fast kedjan i dunkhållaren.
  14. Det stämmer det Bajon1 säger. Det är den vanliga dunkremmen. Jag brukar på min bil trä remmen igenom handtaget på dunken. Sedan sätter jag ett hänglås i hålet i remmen så att den inte går att trä ur. På så sätt kan du inte få loss dunken. Visst det går om man har en kniv och skär sönder remmen men om man bara går förbi och får för sig att vilja sno dunken så blir det svårt. Jag har dock noterat att inte alla bilar har hål i sina remmar.
×
×
  • Skapa nytt...