Jump to content

Rookien

Löjtnant
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Rookien last won the day on June 1 2013

Rookien had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About Rookien

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Kullavik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej! Det finns 2st ute på tradera, jag har tyvärr ingen extra.
 2. Har du fått ordning på din koppling än? Jag kör med denna koppling i min C202 Dock måste du köpa urtrampningslager separat, samma som till 164
 3. Då kommer uppföljaren till tidigare tråd Jag känner till att man använder snöre för att montera tillbaka rutorna, men min fråga gäller kittet. Vad använder man, var kan man köpa? Inget problem att söka efter om man vet vad det heter, men det vet jag inte nu. Köper man på rulle och lägger på listen innan montering eller trycker man i med spruta i efterhand?
 4. Är det någon som känner till var man kan hyra en verkstadsplats, gärna 1-3 månader i taget, söder om Göteborg? Helst i området Mölndal - Kållered - Kungsbacka Man måste få slipa och blästra färg, göra mindre svetsjobb och slipa med vinkelslip och med möjlighet att lacka. Det är inga proffslackjobb jag tänker mig, men att det går att få in och jobba med och lacka en hel C202 Står just nu med taket i mina föräldrars garage och slipar samt blästrar det, men jag kan nog snart räkna med att det blir gnäll över hur mycket kompressorn och slipmaskinen låter så jag hade helst sett att jag kunde flytta mig därifrån.
 5. Ja det låter onekligen enklare, tänkte inte på det för urtagning av ruta. Visste bara det användes för isättning.
 6. Kom på en lösning. Tog en massa små bitar hörnlist av plast som jag satte runtom listen på insidan så att den släppte lite, sedan var det bara att dra rutan utåt med sugkopp.
 7. Jag vill ta ur sidorutorna på min C202 för att fixa rost och lacka om taket. Fick låna ett "plastben" för dom som känner till vad det är, det är en plastbit som man har att vika undan gummilisten med. Kompisen som lånade ut den tror att jag ska trycka in listen på utsidan och sedan trycka rutan in i bilen. Hittills har jag bara lyckats trycka in listen på 2 sidor på ett fönster. Gör jag rätt, någon som har tips?
 8. Skulle möjligen vara här då istället eftersom dom övertog lagret från Altyco: https://www.offroad.nu/
 9. Altyco parts? 08-7079045 Edit: Nä, dom hade ju stängt butiken såg jag nu.
 10. Off topic! Jag blev bara lite glad att se att det finns en C202 så nära mig, jag bor i Kullavik. Var bor din bil Mb77tyson?
 11. I have been searching for a Swedish manual for a long time so I am very interested!
 12. Men då borde den hämta sig efter en liten stund, jag tror den håller det högre varvet tills jag släpper bromsen. Upptäckte f.ö. att jag hade ställt samma fråga för något år sedan.
 13. Jag har 2 st bromsservo från TGB 11 i min C202 och jag tror att det är fel på en eller båda dessa. När jag står still på tomgång och trycker ner gaspedalen höjs tomgången med ett par hundra varv/m och när jag släpper sänks den igen. Det verkar alltså som att motorn får tjuvluft när jag bromsar, kan det vara så? Borde den inte få tjuvluft hela tiden och inte bara när man bromsar? Den kanske får tjuvluft hela tiden, men det ökar ännu mer när man bromsar? Finns det renoveringssatser till bromsservon?
 14. Ähum Glömde bort att din var en pickup, du har ingen bakre fläkt...
×
×
 • Create New...