Gå till innehåll

hofors

Korpral
  • Innehålls Antal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Om hofors

Profile Information

  • Hemort
    Linköping

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

hofors's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Anseende bland gemenskapen

  1. Är det verkligen rätt vinkel på de där? Jag köpte själv munstycken som var avsedda för nån Volvo personvagn, men jag fick slipa och mecka lite för att strålen skulle hamna rätt.
  2. Hej Jag kan sälja rutorna till en fram dörr

    Vad vill du betala och kan du hämta

    Mvh Eddi42

  3. Hej. Nån som har en ruta till en TGB 11 framdörr? Det är den främre sektionen till höger dörr jag letar efter. OBS svar via PM. kontaktuppgifter måste finnas annars släpper vi ej ut annonser Admin gör ett undantag med de senaste annonserna så det uppmärksammas igen
  4. Rättelse: det är den främre delen av rutan jag behöver, inte bakre. Dessutom påpekade någon att det var skillnad på höger och vänster ruta; det är högerdörren fram som jag är intresserad av.
  5. Hej. Jag är intresserad av att köpa: Ruta framdörr. Rutan är tvådelad; det är den bakre delen jag saknar. Remmar och spännen till jeepdunken baktill. Maila <hofors@lysator.liu.se>. Mvh, Mattias
  6. Klantigt att man missade det här... Jag mötte (om jag såg rätt) en Valp, en TGB 13, en TGB 1111 och något mer grönt vid Vikingstad idag. Så jag gick in här nu och tänkte kolla vad som var på g...
  7. Vad använder man lämpligen för lim för listerna?
  8. Tack för tipsen. Stämmer att jag helst kör original, men trots detta blir det nog dämpmatta och alu-tejp.
  9. Om man nöjer sig med bara PayPal så kan man göra så här: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_donate-intro-outside Bara lite enkel HTML att klippa in på något lämpligt ställe.
  10. Nu verkar det finnas något, men det funkar inte 100%. Jag skriver ett belopp i SEK (enligt instruktionerna), sen får jag en "faktura" med samma belopp i US $. Verkar onödigt att gå över USD - blir väl bara en massa växlingsförluster.
  11. Hej. Jag skulle tycka det var bra om det på ett enkelt sätt gick att göra engångsdonationer. Antingen något i butiken, eller bara en PayPal-länk. Wikipedia och en del andra ideella nättjänster (bl a en del andra forum jag är medlem i) gör på detta sätt.
  12. Hej. Ljudisoleringen på "serviceluckan" som sitter fram i hytten på min 11-bil är rätt sliten. Var kan man hitta sånt här gummi-beklätt skumgummi? Gärna så nära original som möjligt.
  13. Tack för alla svar. Jag vill köra original. Att det bullrar lite mer och inte är optimala i terrängen spelar ingen större roll för mig. Det sämsta med pildäcken är att de är så otroligt usla på vintern, tycker jag.
×
×
  • Skapa nytt...