Jump to content

jeep_tom

Fänrik
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

jeep_tom last won the day on December 23 2017

jeep_tom had the most liked content!

Community Reputation

228 Excellent

About jeep_tom

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • MSN
  jeep_tom@hotmail.com

Profile Information

 • Location
  Timrå

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag håller på med ett winchfäste till min vagn, kommer nog bli klart under veckan. kan dela bilder då =) Kommer även jag att montera en Nato kontakt fram för att kunna ta ström till winchen =)
 2. igår började jag svetsa framstammen/lastförskjutnigsskyddet. Bågen klar, saknar ett kraftigt galler nu bara. Har även flyttat motorn intill kranfoten då de långa ledningarna till taket där jag hade motorn först gjorde att pumpen tappade tryck och kranen gick sjukt segt. Nu med kortare slangar rör den på sig bättre. På sikt kommer jag nog sätta en pump till på BV motorn och driva kranen ifrån den.
 3. Länge sedan man skrev nått här Lägger upp lite nyare bilder =) Jag håller på men ett timmerrede på min vagn just nu. Köpte en ATV vagn som jag skrotat och tar kranpaketer ifrån =)
 4. Börjat rulla in nya leksaker i samlingen i form av TGB bilar nu med, jag som aldrig trott ja skulle köpa sådana förut men blir säkert kul dom med
 5. jeep_tom

  Bortskänkes

  Skickar PM jag med! Suttit o sökt sådana där ställdon länge till ett ombyggnadsprojekt på en av mina pansarbandvagnar ;D
 6. https://www.blocket.se/vasternorrland/Gammal_Volvo_903_Militar_valp_70737744.htm?ma=1
 7. Lite på jakt efter småsaker till PBV401/BGBV4012 Sittdynor/ryggdynor diverse fästen på vagnskroppen till BGBV tillbehör ev Winch BGBV Vapenhuv Simkjolar/Simtillehör Finns det någon som sitter på detta, eller andra delar för den delen, skicka mig ett PM =)
 8. För 75.000 skulle ja säga att man kan förvänta sig en rätt så fin sugga ändå. Sett objekt till salu för så lite som 10 och 15 tusen på blocket , självklart med en hel del jobb. Sålde en av mina suggor för kanske 3 år sedan. tror jag sålde den för 45.000. Helt orginal, aldrig renoverad. men körbar. Hade stått i 30 år orörd innan jag sålde den. Dock var det ju ett objekt ändå. När man börjar prata om suggor för över 100.000 är det inte allt för ofta de prisklasserna dyker upp tycker jag. Och när de väl dyker upp är det riktigt riktigt fina bilar. Men som sagt tillgång och efterfrågan. Rätt köpare kan betala hutlöst med pengar för rätt bil. Eller om det blir budkrig med flera intressenter kan priserna skena. En av mina 2 suggor jag har kvar just nu är även den helt orginal, aldrig renoverad. Har radioutrustning, högantenner och allting till den =) Lägg gärna ut lite bilder på den aktuella suggan detta inlägg gäller så är det lättare att värdera =)
 9. Köpte en BGBV4012 tidigare i sommar jag. Samt köpte jag en till BGBV4012 förra helgen (sista bilden) men den ha jag inte fått hem ännu. skit roliga maskiner! 56 respektive 140 mil på mätarna endast. vet av en maskin till som finns till salu. En PBV401 Nyaste vagnen:
 10. Kul att se att jobbet går frammåt! Är inte så aktiv här inne så följer ine så frekvent. Men du vet väl att du kan höra av dig till mig om du behöver delar.. Har väl typ12st vesslor just nu, allt från renoverade, till objekt, delar, samt donatorkarosser samt pallvis med lagerstuvade saker =)
 11. Hytt/Tak till TGB Passar bra till den som har en TGB med upprostad hytt/rutram, voltad/rullad hytt eller liknande. Säljes till bästa bud. Finns i Timrå. Betalning sker via Swish, cash eller betalning till bankkonto, kontakt sker till att börja med via PM eller mail: jeep_tom(at)hotmail.com Byt ut (at) till ett @
 12. jeep_tom

  Dodge WC 51

  Du ska väl kunna ställa av den utan problem och ändå slippa besikta? Annat är det ju om den förfaller och tappar sin identitet, då måste den reggas in. Är rätt säker att jag haft någon av mina gamla jeepar avställda tidvis, och jag har inte varit på besiktning, före -50 är de ju besiktningsbefriade så.
 13. http://www.blocket.se/vasternorrland/Hagglunds_BV206_Serie___Forseriedelar_65680508.htm?ca=4&w=3 "Bakvagnshytt, vissa skavanker. Dörrar finns, bakdörren skadad. Kan brukas till jaktkoja med? Karosseridelar. Diverse utkapade karossdelar enligt bild. Kanske lämpligt vid lagning av annan sönderkörd bandvagn/kaross? Allt till vanlig täckt modell (206), förutom en sektion vid en dörr/insteg som kommer från en PV-pjäs BV (2062) BV206 Förseriedelar: Förderieundervagn/Bandställ. Hemmasvetsad balja/flak. Drivhjul omsvetsade till seriehjul för att passa moderna band. Har bara vänster band i nuläget, finns eventuellt ett till band att lägga på höger sida. Baljan är svetsad i centumbalken, men kan skäras lös om endast baljan vill köpas löst. Ett par st förseriehjul (de mindre ser ut att vara helt oanvända) + bandspänningsanordning. Undervagnen kan säljas komplett, exempelvis lämpliga för diverse roliga byggen i form av snövessla, bandvagnssläp, timmervagn eller motsvarande, eller så kan de splittas ner i delar med. Säljes till bästa bud, kan sälja i paket, eller kan mkt väl tänka mig splitta/skrota ner i delar. Kan ev tänka mig bytesaffär där det inkluderar Studebaker M29C Weasel, eller komplett mindre smidig timmerkran / Skogskran med "drivpaket" etc. Ring, mail eller SMS går bra."
 14. Skicka mig ett PM med pris på detta, tror tjejen ville ha ett nytt kapell till hennes valp så =)
×
×
 • Create New...