Gå till innehåll

Lucas95

Korpral
  • Innehålls Antal

    29
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Lucas95

Profile Information

  • Hemort
    uppsala

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Lucas95's Achievements

Member

Member (1/1)

5

Anseende bland gemenskapen

  1. Går det att ta bort bromscylindrarna ifram utan att lossa bromsskölden? Mvh Lucas
  2. vi använde systoflexslang när vi drog nytt elsystem på min landrover a-traktor. det funkade väldigt bra och den är lättare att dra än vanlig "skrovlig" flexslang eftersom att den är mjukare
  3. Okej borde kunna heta typ perkins 4.236 tror jag. Jag har en lös sådan om du behöver nått. Har du hydralpumpen som sitter original under dieselpumpen?
  4. jag har letat som en tok efter volvo märkena så det vore kanon. jag har köpt endel grejjer av en på tradera, nu undrade han om jag va sugen på några packningar. om jag förstod honom rätt så sitter dom mellan förgasaren och insugsröret. är det något du är intresserad av?
  5. här kommer det några bilder, inga toppenbilder för det va lite bökigt att komma åt. men kan ta med kameran och försöka ta några bättre om du vill?
  6. jag har tagit några bilder, lägger upp dom lite senare eller imorn när jag sitter vid datorn
  7. okej kan ta några bilder imorn när det är ljust ute
  8. Sitter en d47 i min 912a. Dock vet ja inte vad som behövs göras, för den satt i när jag köpte den. Men är det något du vill ha bild på något så kan jag försöka bistå med det iallafall😊
  9. Nej ingen av dom andra har sett ut sådär, så man vart ju lite fundersam. Men det är ifrån en reservbakaxel så den får ligga kvar på hyllan!
  10. Tjena håller på att renovera bromscylindrarna på min 912a. Ska "ringarna" på kolvarna vara löstagbara? Och är det en orginalkolv? För det finns inget spår till filtringen. Mvh Lucas
  11. Okej får kolla om jag får ihop det, annars svänger gärna förbi och kollar hur det ska se ut! Jag var och köpte ricinolja idag så får vi se hur det blir.
  12. Hur ska "gummiringarna" sitta? mina va i princip obefintliga så jag vet inte riktigt hur dom ska sitta.
×
×
  • Skapa nytt...