Gå till innehåll

laukermarcus

Korpral
  • Innehålls Antal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    5

laukermarcus senast vann den dag 30 April 2021

laukermarcus hade det mest gillade innehållet!

Om laukermarcus

Profile Information

  • Hemort
    Ajaur

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

laukermarcus's Achievements

Member

Member (1/1)

61

Anseende bland gemenskapen

  1. Hej,  får man fråga vad för multiremskiva du hittade som passade på hydraulpumpen? 19mm med spår. Är den specialgjord?

  2. Ja, sista bilden med elfläkt är min bandvagn:) blev dessutom bycket bättre kylning
  3. Behövs försvarets dokument för en regbesiktning?
  4. Byggt på en litet extra hydrauliskt utskjut, fint vid virkeshantering. MB 250D spinner som en katt sedan konverteringen
  5. 202an i arbete. Används flitigt till en massa gårdssysslor. Körs 1-3 gånger / vecka Tankar, servar, kör, kör, kör, tankar,servar, kör, kör och kör...funkar kanon!!
  6. Här är en bild på Rovan! Tyvärr lite kaos under huven på denna bild, men ni ser konceptet =) Finns som sagt plats för ytterligare en cylinder i framtiden
  7. Kan variera väldigt mycket beroende på vajerns konstruktion, antal kardeler antal trådar etc. Inte ovanligt med 12mm vajrar som har en minsta brottstyrka på 12ton, men kan också gå ner mot 6 ton för samma dimension. Men man kan aldrig veta säkert utan att känna till vilken vajer man har =)
  8. Har över lite delar sedan jag konverterade till dieselmotor. Ljuddämpare, avgasrör mellan grenrör och ljuddämpare samt skyddsplåt till samma, grenrör. Har även kylare. Delarna i bra skick. Hör av er om intresse finns.
×
×
  • Skapa nytt...