Jump to content

Svana

Major
 • Content Count

  3,267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  196

Svana last won the day on January 24

Svana had the most liked content!

Community Reputation

3,199 Excellent

About Svana

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/28/1979

Profile Information

 • Location
  Nynäshamn

Recent Profile Visitors

3,044 profile views
 1. Long time, no see. Håller på varje kväll och helg när inte tjejen håller i mig.. Sakta men säkert är 13-bilen på g ihop iaf. En sak i taget. Noooga
 2. Håller med, förjävligt faktiskt!
 3. Visa bilder Kristaga, vad tog du från för bil?
 4. Just det, bara så du vet.. jag har sparat fräsprogrammet till adapterplatta mellan Isuzublocket/Tgb-vxl lådan..
 5. Åhhhhhh det är kärlek. Fan så läckra bilar. Jag skäms att säga det, men jag hade en sån nybyggd i folkrace förr.. Shiit vilken fin balans det va i den, förstår att dem fortfarande gillas i rally!
 6. Helvete vad rutten den var.. Vad har den varit med om igentligen, tonårs lek?? Du verkar få stil på henne nu iaf Ballan. :-)
 7. Ja ni. Sommaren rullar på och nu är det behagligare lagom värme, men visst saknar jag den sköna hetta som var, när man badade och solade ute till havs varje dag. Nu är dock sex veckors semestern slut, och cnc-maskinerna går för fullt på jobbet igen. I garaget är det stiltje förutom puts och veckovis tvättningar av mina gatbilar. Och fika med Micke såklart. Men när hösten kommer så fortsätter vi med terrängbilarna. Denna vintern kommer båda våra bilar bli klara, och helst ska servicevagnen till Mickes bil renoveras också. Så vi har bara tagit ett somma
 8. Kristaga >> Också trogna Volvo ägare alltså!
 9. Fasen att ni orkar.. jag blir svettig av att bara läsa. Men man ska aldrig ge upp! Tror dock att JDW behöver lite mer kärlek och pyssel timmar än vad den får nuförtiden?
 10. Vi alla dela vår sorg och sänder våra tankar till flygolyckans närmast drabbade och anhöriga i Örebro. Där såna som oss med ett brinnande intresse för sin hobby, förolyckats i fallskärmsklubben. När jag läser att planet ägs av bolag från Skåne och hytdes ut till Örebro, tänker jag återigen på Sten "Wingflyer", som vi lärt känna här, och som brinner för flygplan och flyget i södra Sverige. Han känner säkert till planet,och vet vem som ägde det.
 11. Kul Hasse. Lilltösen kommer bli en grym offroader.
×
×
 • Create New...