Jump to content

Svana

Major
 • Content Count

  3,218
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  184

Svana last won the day on November 14

Svana had the most liked content!

Community Reputation

3,120 Excellent

About Svana

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/28/1979

Profile Information

 • Location
  Nynäshamn

Recent Profile Visitors

2,137 profile views
 1. Fattar inte vafan som hände.. krånglat från kl.07 tills nu.. jag loggade ut men var fortfarande inloggad ändå.. men inget gick att posta.. och när jag loggade ut på dator kom jag inte in igen. Jävla piss grejer.. men nu är man med. Jag har postat viktig info i kategori tgb11/13/20 ,tråden om militärfärg.
 2. Kolla här.. kaross / bakdörr och testbit. Och fälgarna har ytterligare en färg.
 3. Haft inloggningskrångel.. verkar funka nu. Skyndar mig att skriva. Hur kan det ens vara möjligt att få sälja 326M mörggrön camoflagefärg och kalla dem samma, och varje dunk är helt olika kulörer. Nu har vi fyra olika sorters färg till Mickes bil, som vi lackade in och utvändigt med en färg BARA för den skulle vara lätt att få tag på igen. Skitkul. Kan bli omlack av hela hans bil igen i värsta fall..
 4. Det felet har alla ram pickisar mellan årsmod.tidigt 90 till 2010 typ. Min Isuzu gick av.. Hej igen kamrater. Långt mellan besöken här men nu är mörkret här igen och mer garagetid igen och fler besök här.. Vi håller på än i garaget jag och Micke. Min 13 är inredningen nästan klar på, och skall återmontera tank..kylare..bygga motorn och hänga upp axlarna igen. 90% av allt är lackat och klart. Mickes bil.. bara rutor som ska i av glasmästaren, och snygga upp några fälgar och däck.
 5. Framförallt det viktigaste av hela tanken; att kunna tvångsbryta fläkten när du kör ner i dynghål också. Det är suveränt.. spar minst 30 minuters putsande efteråt.
 6. Riktigt snyggt jobbat. Har ju inte sett dem live ännu.
 7. En varning. Ni som köpt enkomp kammofärgen som Per säljer på Blocket i Åkersbergatrakten, kommer få problem då han bytt leverantör och kulören skiljer sig från tidigare. Tråkigt för oss som bara vill bättra i lite småskador.. ser ut som skit!! Iaf mörkgröna färgen.
 8. Svar nej, inget framsteg alls. Förutom att den renoveras under och inuti i två år nu, och ny motor håller på att knåpas ihop..
 9. Går nog busenkelt att tillverka ny hos lokala cnc-verkstan?
 10. Detta är den ballaste B30ET i en tgb enligt mig.. inte sett nån läckrare iaf. Hade gärna byggt så i min nu, men då jag har skåpkarossen kommer jag få värmetrubbel.
 11. Hasse. Stora tack som sagt. Mycket imponerande skog och fina slingor med bra utmaningar också. Önskar att vi skulle kunna köra nåt sånt här årligen hos er, när det är varm årstid att tälta för oss som inte har lyxalternativ. Jag vill väldigt gärna komma och köra hos er när min bil är klar. Många tummar upp till Olerum Offroad och Hasse!
×
×
 • Create New...