Jump to content

Svana

Major
 • Content Count

  3,205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  183

Svana last won the day on July 12

Svana had the most liked content!

Community Reputation

3,105 Excellent

About Svana

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/28/1979

Profile Information

 • Location
  Nynäshamn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hasse. Stora tack som sagt. Mycket imponerande skog och fina slingor med bra utmaningar också. Önskar att vi skulle kunna köra nåt sånt här årligen hos er, när det är varm årstid att tälta för oss som inte har lyxalternativ. Jag vill väldigt gärna komma och köra hos er när min bil är klar. Många tummar upp till Olerum Offroad och Hasse!
 2. Tack för en underbar dag i Olerum idag med Micke, härligt att träffa några av er och se fina körområdet i Olerum. Fantastisk miljö med fin anläggning och perfekta Tgb11/13-spår. Önskar er en fortsatt trevlig helg.
 3. Du gör rätt Hasse. Annars bara sälja den igen. Kul och ovanligt att den är så pass hel. Fördelen med skicket på den är att den är lätt att göra så mycket finare.
 4. Fin storlek på fisk. Är dem lika starka och bråkiga som öring och regnbåge? Kul att brottas en stund innan man får upp dem.
 5. Härligt kamrater. Ni kämpar på. Och bra fart i forumet trots att man själv inte deltagit alls.. Vad jag gjort då.. jo det är jobb och tgb mekande. Och nya nöjjet.. nätdejting.. oj vad fina damer det finns där hehe. Åter till Tgb ämnet då.. jo Micke håller också på, men med lägre fart och lite mindre tid. Men dörrar och axlar sittet på plats på hans 11 nu. Jag har fått allt vad gäller masoniten inuti, lackerad och färdigmonterad nu. Lackerar ett par vagnar med smådelar varje lördagsmorgon i boxen på mitt jobb nu.. vill lixom få färg på allt och få det ur världen. Så ihopsättningen av nya motorn äntligen kan ta fart snart. Bilder på min bil i nu tid..
 6. Härliga bilder, härlig medkänsla. Finns inget bättre än såna fina tillställningar med bra väder.
 7. Kul att se för mig, och oss andra som tidigare billjudsbyggare och nu är Tgb nördar. Man ska ju kombinera sina intressen.
 8. Vill inte göra dig ledsen.. men Tatankas nya slang kommer bli änny värre om bara ett år.. ..egen erfarenhet!
 9. Tänk att man kommer bli permitterad pga en jävla mansförkylning! Larvigaste jag hört. Massmedierna jublar och säljer sina rubriker som aldrig förr! Trams!
 10. ..aldrig hört talats om tidigare. Och då kör vi hårt!
 11. Kvällens arbete.. egna knäckta alu.lister till masoniten runt dörröppningarna bak. Passas in och sedan blästras och in i lackboxen. Snart klar med masonit och alujobbet. Ser att mickes 11-bil kom med på övre bilden. Han håller på att hänga på sina dörrar och montera ihop dem på plats.
 12. Ja just det.. tänkte inte på skyltarna först.
 13. Jag är nyfiken på vad korrekt mått bör vara också.
×
×
 • Create New...