Jump to content

Svana

Major
 • Content Count

  3,083
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  154

Svana last won the day on June 18

Svana had the most liked content!

Community Reputation

2,868 Excellent

About Svana

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/28/1979

Profile Information

 • Location
  Nynäshamn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Härligt att se Gravander.. fälgarna gör sig bäst breddade!
 2. Jag och Micke är iaf klara med min underredsbehandling som pågått varje ledig timme sedan i påskas.. Aldrig mer kommer jag göra ett så här omfattande roststopp.. kommer betala mycket för att slippa göra om det på nån senare bil. Nåväl.. maskeringen revs igårkväll och resultatet får duga. 16 liter bodymassa blev det tillslut.
 3. Fyfasen kompis.. beklagar. En risk med flygningen såklart men ska ändå inte hända en erfaren äldre vän. Ta hand om dig Sten.
 4. Instämmer med Gravander ovan.. men jag vet ju inte nåt om det stålkvalitén så jag borde inget säga. Men visst låter det sjukt klent.
 5. Läste om ännu en flygolycka med miniplan nära Eslöv.. då tänker jag direkt på Sten Wingflyer, vår webmaster här. Inte sten själv som flugit men troligen en nära vän? Beklagar isåfall Sten.
 6. Direkt efter epoxysprutningen.. fick jag lite glädje energi och gav gamla 945an nytt liv.. tänkte att man måste våga testa ungdoms stuket iaf. Blev på med sänkdoningar och dyra bilstein dämpare, och några finhjul som jag hade stod på hyllan. Blev rätt bra stuk.
 7. Härligt eile.. bästa årstiden för härliga både bil och båtturer. Här står tgbn fortfarande inne i skuggan.. men äntligen blev underredet grundat med epoxyn i lördags, efter två månaders slipande.. Lite body på det där så ska det nog bli rart sen.
 8. Ser onekligen ut att vara välvårdad eller uppgniden.. riktigt fint skick då?
 9. Haha, pansarkorven.. störtskönt uttryck!
 10. Grattis Gravander. Känns bra såklart.. nu är det bara ut och köra ;-)
 11. Kåporna brukar trilla loss efter man tryckt fett.. hände alltid på våra båtrailers när jag jobbade med plastskador. Vi lade ett par svetsloppor om det inte bara räckte med Loctites cylindriska lim.
 12. Mickes Isuzu fyra är startad i bilen med vatten och olja och servo och vacuumpump inkopplat. Nu bygger vi alu.adaptern i fleropen på jobbet till oljefilter flyttningen, eftersom org.filtret hamnar genom främre kardanaxeln annars. Lite lurigt att fatta alla kanalerna genom orginaloljekylaren. Här är en bild på testbiten av div. kanaler och o-ringspåret. Halva isärplockade orginaladaptern håller jag brevid på bilden för att visa.
×
×
 • Create New...