Jump to content

Svana

Major
 • Content Count

  3,121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  156

Svana last won the day on August 7

Svana had the most liked content!

Community Reputation

2,902 Excellent

About Svana

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/28/1979

Profile Information

 • Location
  Nynäshamn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag tror att det är kopplingsboxen som sitter på insidan av höger ramben framför tanken, glödlampor eller bromsljuskontakten.
 2. Svana

  Jeepsläp

  Skulle det passa bakom en tgb 13 eller en tgb 11? Pris mellan tumme och pekfinger ca?
 3. Jag va ute på en promenad i Finnerödja idag i solskenet.. och fick syn på denna fina valpen. Hembygge eller seriebyggd så? Finns ägaren här? Han hade även fler projekt på sin tomt.
 4. haha underbar film Jimpa. Tack för att man fick ratta lite.. det behövdes för att få mer fart i mitt renoverings projekt i garaget.
 5. Inte mer än att det sitter parabolic suspension parabolfjädrar fram, trimmad B30 turbo med egen motorstyrning som dem mappat i bromsbänk med lagom effekt för att hålla pålitligheten god. Jag hade byggt liknande om jag haft en liknande kaross med enkelhytt. Idag med min helkaross kommer värmen att vara svår att leda bort samtidigt som man vill rent i maskinrummet.. Sök Team Havast på youtube, så finner du mer info på engelska också.
 6. Gillar den här bilen galet mycket.. nästan runkability ämne. Haha Nån som vet mer om denna.. tror den är finsk eller rysk?
 7. Den där har alltid varit en förebild..
 8. Riktigt läckert Fredde. Kul att läsa om dina äventyr, jag som inte läst så mycket från dig denna sommaren trodde du lagt intresset lite på is. Och så var det precis motsatsen då hehe..
 9. Ett härligt äventyr att kolla på i garaget.. Nästa år är jag och Micke med.
 10. Tja Macke. Det går bra. Jag kör med det.. sök min servo tråd här. Just det.. jag kommer PMa dig.
 11. Glödstiften håller inte. Köp i 24v utförande är bäst, brukar finnas.
 12. På tal om Sten Wingflyer.. hur är det med dig/ han? Nån som vet om han är på benen och känner sig som människa igen efter sjukdom?
×
×
 • Create New...