Jump to content

Svana

Major
 • Content Count

  3,234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  185

Svana last won the day on January 14

Svana had the most liked content!

Community Reputation

3,137 Excellent

About Svana

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/28/1979

Profile Information

 • Location
  Nynäshamn

Recent Profile Visitors

2,321 profile views
 1. Jo.. fick en bättre bild nu. Bekräftar att det är Pers bil min fråga handlar om. Reg.nr sitter under reservdunken som du skriver.
 2. Finns tusentals varianter, märks på vissa att det är rena amatörkonstruktioner. Att alla blir godkända säger en hel del om besiktningsorganen anser jag.
 3. Här är allt som vanligt.. känner ingen som varit eller blivit sjuka, jobbet är som vanligt med nu hög orderingång och inhyrda mekar och svetsare från 4:e januari och fram till sommaren. Det är svajigt men funkar. Scania och Volvo lastbilar som inte leveraredes i höstas kommer nu på rad till oss, bara tacka och ta imot såklart. Dem få dagar det varit lugnt i verkstan har vi tagit bönders maskiner och redskap som inte hunnits med tidigare, lite grävmaskiner för hydraulik ombyggnader, skogsmaskiner och vägverksfärjor som byggs om till batteridrift. Så det rullar på.
 4. Jag ser det som moder jords sätt att sålla ut bästa generna, precis som i djurlivet. Hårt men rätt. De starkaste överlever och fortplantar fler starka individer.
 5. Nä.. denna färgen blev ännu sämre.. Nu är det depptider i garaget.
 6. Vi kör bara med färgspruta, stämmer inte ens nära. Varken kulör eller glans. Första fägen på denna bilen köpte vi för tre år sedan när renoveringen började. Så det verkar hänt mycket sedan dess.
 7. Bara ett tips.. jag är cnc-operatör med bra maskinpark och rätt självgående. Skulle va kul att få räkna på dina delar och tillverka ett gäng i cnc-maskin kanske?
 8. Fan.. samma dilemma som för Micke då.. vi får se, kanske vi hittat ett alternativ hos lokala färghandlaren här. Återkommer..
 9. Kolla noga först , om det är viktigt att färgen ska stämma.
 10. Jag förtydligar och kompletterar. Att Pers färger från Åkersberga troligen är korrekta nu, och inte stämde tidigare. Så nu är hans mörkgröna korrekt 326.. och vad den var förut är det bara Gud som vet!
 11. Ja.. känns som jag är den som har motiv faktiskt! Ligger risigt till. Drar ut till landstället och gömmer mig haha.. Nä ärligt tycker jag inte det ser ut som R8ans bil.. och varför skulle han ha en sån ful utländsk reg.skylt??
 12. Kan vara rätt.. kan vara Råttans. Men varför plocka av regskyltar? Stöldskydd?
×
×
 • Create New...