Jump to content

Svana

Major
 • Content Count

  3,195
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  182

Svana last won the day on March 25

Svana had the most liked content!

Community Reputation

3,082 Excellent

About Svana

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/28/1979

Profile Information

 • Location
  Nynäshamn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tänk att man kommer bli permitterad pga en jävla mansförkylning! Larvigaste jag hört. Massmedierna jublar och säljer sina rubriker som aldrig förr! Trams!
 2. ..aldrig hört talats om tidigare. Och då kör vi hårt!
 3. Kvällens arbete.. egna knäckta alu.lister till masoniten runt dörröppningarna bak. Passas in och sedan blästras och in i lackboxen. Snart klar med masonit och alujobbet. Ser att mickes 11-bil kom med på övre bilden. Han håller på att hänga på sina dörrar och montera ihop dem på plats.
 4. Ja just det.. tänkte inte på skyltarna först.
 5. Jag är nyfiken på vad korrekt mått bör vara också.
 6. Jaja.. ta det lugnt nu kompis jag har bara funderingar än sålänge.. vi kommer hinna bli gamla innan jag kommer till praktiska delen iaf i min nuvarande arbetstakt..
 7. Mest korrekt mått bör bli mellan mark och stötfångare. Skärmkant höjden kan skilja lite beroende på hur mellanläggen är mellan karossen och ramen. Jah har sett att vissa har dubbla plastklossar där. Andra har endast en. Jag och fler klossar med egna mellanlägg där också. Då blir måttet inte rättvist i jämförelse. Mitt förslag alltså att mäta överkant stötfångare fram och bak. Då får man ramens höjd.
 8. Låt en firma linda om winchmotorn till 24 volt istället. Kostar ca 4000kr men en lösning som brukar vara billigare än att köpa en annan winch.
 9. Coolt. Jag har haft samma tanke med en klokoppling och vacuum. Att endast tvåhjulsdriften blir på mittaxeln.
 10. Tack Fredde, det är en intressant websida det där.
 11. Själv sätter jag mig inte i nåt som inte brummar! ..jaa det skulle va soffan förstås, men så saknar den ju hjul också..
 12. Tack. Jo.. ibland ångrar man nivån. Jag sätter den ibland högre än vad jag klarar att nå..
 13. Provmonterat snorkeln och masoniten där. Ganska skaplig utmaning att forma hålmasoniten runt den i två delar, som skjuts in i lister från två olika håll.. och lyckas få hålbilderna perfekt. Tog iaf fyra försök med nya bitar innan den äntligen satt.
 14. Yes minns inte hur det ser ut men skulle inte va fel.
×
×
 • Create New...