Gå till innehåll

JAWS

Sergeant
  • Innehålls Antal

    56
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    4

JAWS senast vann den dag 15 Juli 2013

JAWS hade det mest gillade innehållet!

Om JAWS

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.jaws4x4.com

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

JAWS's Achievements

Member

Member (1/1)

26

Anseende bland gemenskapen

  1. Fick äntligen snurr (och stopp) på C202:an tack vare bl.a Valplinus Så det blev ett dopp vid körningen på Rörken (Uppsala) förra helgen. Grymma bilder från Griddd.se och dragonezz.com som vanligt! (Sorry om detta blir en egotripp, men vafan DEN RULLAR!)
  2. ...men jag tror ni känner igen chassit http://www.youtube.com/watch?v=1q0ZKPFmOcw
  3. Tackar. Kul att ni gillar film och körningen. Grundregeln är att - förare med blyfot kommer (nästa garanterat) försätta sig i roliga/intressanta situationer, vilket genererar glada tillrop och kommentarer från åskådare. Kan rekommendera en riktmik för att fånga upp vad som är rakt framför kameran. Röde har en ny videomikrofon ute nu som verkar mkt. lätt och smidig. "Videomic Go" kallas den och jag gissar på en prislapp under 1000-lappen. http://www.newsshooter.com/2013/11/18/rode-introduce-the-videomic-go-a-light-compact-and-battery-less-mini-shotgun-mic/
  4. Jag jobbar i Adobe Premiere som tyvärr har ganska hög tröskel att komma igång i. Jag vet att Klas_B har ett mkt. smidigt arbetsfölde där har trimmar (startpunkt/stopppunkt) i respektive klipp hemma med gratisprogrammet MPEG streamclip och sen sätter ihop dom efter att han laddat upp dom till Youtube. Klas får gärna beskriva mer i detalj hur han jobbar, tror många skulle kunna komma igång och smidigt kunna producera video på detta sätt. Låter kul. Ska hålla ögonen öppna efter datum. Bara det inte krockar med Formula tävling så är det mkt. intressant.
  5. >>Svana Jag fortsätter köra offtopic på Klas_B tråden, sorry Klas. Nja, kör och kör...jag äger en C202 som jag körde sönder 314 meter in i skogen...på första träffen...för 2,5 år sedan. Har lagat och kört söder ett antal gånger sedan dess dock inte i skogen. Följden blev att jag började filma istället och det är främst offroad eller Formula offroad som jag filmar. Har nog endast hunnit med att filma i Uppsala och ibland hos Gestrike Offroad. Formula däremot har blivit Sverige, Norge, Finland och Island. Försöker filma och klippa sånt jag gillar då tiden ofta är begränsad som hobby-filmare Kul att du gillar filmerna.
  6. Ser mycket bra ut även om du får dra ner på vaselin på linsen Tycker att bildstabiliseringen blivit bättre på Youtube, mindre gung i konturerna. Bra klippt, helt rätt att fokusera på dokumentationen av hela dagen.
  7. Linus har klämt in en BW55 automat i sin Valp och den verkar ju funka bra
  8. Finns ett par TGB i denna, så då borde väl alla här gilla den...eller?
×
×
  • Skapa nytt...