Jump to content

Wingflyer

Administrators
 • Content Count

  2,831
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  125

Wingflyer last won the day on February 22

Wingflyer had the most liked content!

Community Reputation

3,156 Excellent

About Wingflyer

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/13/1951

Profile Information

 • Location
  Eslöv

Recent Profile Visitors

1,228 profile views
 1. Jag har ett risigt skåp som du kan få gratis, det finns dock i Skåne.
 2. Hej, Tack för tipset, men ingen av dessa accepteras av webbhotellet och/eller IP. När jag förhoppningsvis får lite mer tid så ska jag titta på begränsad annonsering. Har flera företag som vill vara med och det löser problemet med ökad kostnad för https. /WF
 3. Tradera Slutar 2 apr 23:14 Terrängbil 11 i bra skick
 4. Nej det gör den inte, den rår inte på färgflagor och liknande. Men om du tar bort lösa färgrester för hand med skrapa, stålborste, etc så fixar sodan en bra yta som nya färgen fäster på.
 5. Hej Terrängbilsvänner! Idag har vi installerat den senaste versionen av Invision Community som är programvaran bakom forumet. Det är version 4.4.2 som bl a innehåller nya säkerhetsfunktioner och ytterligare admin-verktyg. Några har kanske märkt att det inte längre går att logga in via Facebook? Detta beror på en ändring i kraven som måste vara uppfyllda som innebär att https måste användas. Det skulle också ta bort de varningar som kommer upp i vissa webbläsare. Detta kräver i sin tur ett SSL-certifikat som kostar närmare 2.000kr per år. För närvarande är det utanför vår budget men det kan komma att ändras med reklamfinansiering, det finns flera företag som är intresserade. Vad tycker ni medlemmar om det? Hälsningar från WF (admin och ägare till Terrängbil.net)
 6. Terrängbil.net ligger på ett av landets största webbhotell med 24/7 support och de tar olika betalt beroende på vilken supportberedskap man vill ha. Vi har av naturliga skäl (det är jag som betalar) den lägsta nivån vilket betyder att vi ibland får vänta lite på åtgärd. Varje gång det har varit segt har jag felanmält och de har efter längre eller kortare tid kommit tillbaka med antingen redovisad åtgärd eller att de inte hittat fel. Förhoppningsvis är det ok nu, annars blir det ny felanmälan...
 7. Jättesvårt, det har skiftat väldigt över åren, men jag skulle säga mellan 50 och 80 kkr beroende på skick.
 8. Av någon anledning hade godkännandet av filen låst sig. Jag har har tagit ut den och laddat om den under Filer/Övrigt. Ska förhoppningsvis funka nu.
 9. Visa fil Terrängbil m42 SKPF del 1 Ursprungligen uppladdad av lollipop. Inlämnare Wingflyer Inskickat 2019-02-14 Kategori Övrigt  
 10. Version 1.0.0

  20 downloads

  Ursprungligen uppladdad av lollipop.
 11. Hej, Hemma igen från USA. Har nu åter gjort en anmälan om detta till supporten på webbhotellet. Senast fick de bra fart på sidan men det varade tydligen inte...
 12. Hej är ganska ny men har en TGB30 som jag ska fixa till. Såg ett inlägg från dig där du sålt en stabshytt / Radiolänkshytt. 

  Vet du var man kan få tag på en sådan och vad kostar dom ?

  Mvh Martin

  johannessonmartin@hotmail.com     Kan du svara på om du vill.

   

 13. The front springs are under the axle, see attached picture. You can download the entire parts book of the military version here:
 14. Nej, fick en lång lista med kontroller som var gjorda, inte exakt vad som åtgärdats. Webhotellet är ett av landets största och vi delar självklart server med förmodligen ganska många andra kunder, egen server är skitdyrt! Ny anmälan är gjord, får se vad som kommer ur den.
×
×
 • Create New...