Gå till innehåll

Wingflyer

Administrators
  • Innehålls Antal

    2 843
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    133

Forum Inlägg postade av Wingflyer

  1. På 2019-08-23 på 15:13, Svana säger:

    På tal om Sten Wingflyer..  hur är det med dig/ han? 

     Nån som vet om han är på benen och känner sig som människa igen efter sjukdom?

     

    Jo tack Svana, jag är i högsta grad på benen igen. :)   Inte som förr kanske, ännu, men jag ska bli helt återställd till vi ska segla iväg. Något annat finns inte på kartan! 

     

    Och jag har lärt mig skriva igen! Med ny snyggare handstil. Skriver inte lika fort, varken för hand eller på datorn (men vem fan har bråttom).

     

    Tack för att du frågade!!

    WF

     

    • Like 10
  2. På 2019-06-06 på 10:22, Svana säger:

    Läste om ännu en flygolycka med miniplan nära Eslöv.. då tänker jag direkt på Sten Wingflyer, vår webmaster här. Inte sten själv som flugit men troligen en nära vän?

       Beklagar isåfall Sten.

    Screenshot_2019-06-06-10-46-33.png

     

    Det stämmer Svana. Nisse hade bara flugit kärran några timmar efter många års bygge. Extra tragisk är att han skulle sälja den då han tyckte den inte hade särskilt bra flygegenskaper och var rätt trång i cockpit. Jag har känt Nisse i  nästan 20 år. /WF

    • Sad 2
  3. Hej Terrängbilsvänner!

     

    Idag har vi installerat den senaste versionen av Invision Community som är programvaran bakom forumet. Det är version 4.4.2 som bl a innehåller nya säkerhetsfunktioner och ytterligare admin-verktyg.

     

    Några har kanske märkt att det inte längre går att logga in via Facebook? Detta beror på en ändring i kraven som måste vara uppfyllda som innebär att https måste användas. Det skulle också ta bort de varningar som kommer upp i vissa webbläsare. Detta kräver i sin tur ett SSL-certifikat som kostar närmare 2.000kr per år. För närvarande är det utanför vår budget men det kan komma att ändras med reklamfinansiering, det finns flera företag som är intresserade. Vad tycker ni medlemmar om det? 

     

    Hälsningar från WF

    (admin och ägare till Terrängbil.net)

    • Like 1
    • Thanks 2
  4. Terrängbil.net ligger på ett av landets största webbhotell med 24/7 support och de tar olika betalt beroende på vilken supportberedskap man vill ha. Vi har av naturliga skäl (det är jag som betalar) den lägsta nivån vilket betyder att vi ibland får vänta lite på åtgärd. Varje gång det har varit segt har jag felanmält och de har efter längre eller kortare tid kommit tillbaka med antingen redovisad åtgärd eller att de inte hittat fel.

     

    Förhoppningsvis är det ok nu, annars blir det ny felanmälan... :unsure:

    • Like 7
  5. 10 timmar sedan, Tamaz säger:

    Lyfter denna tråd. Nu är det lika segt igen efter inte så många dagar. @wingflyer Vet du vad webhotellet hittade sist när de löste problemet? Förutsatt att de tittade efter och inte bara testade "lösa" det med en omstart. Är det något med forumet som inte fungerar och äter alla resurser eller är det någon annan webhotellsgäst som vi delar server/resurser med?

     

    Nej, fick en lång lista med kontroller som var gjorda, inte exakt vad som åtgärdats. Webhotellet är ett av landets största och vi delar självklart server med förmodligen ganska många andra kunder, egen server är skitdyrt! Ny anmälan är gjord, får se vad som kommer ur den.

    • Like 2
×
×
  • Skapa nytt...