Jump to content

Jimpa

Sergeant
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Jimpa last won the day on November 26 2018

Jimpa had the most liked content!

Community Reputation

129 Excellent

About Jimpa

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/20/1985

Profile Information

 • Location
  Huddinge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tllägg: Kan fås monterade på tgb fälg om jag får nya fälgar tillbaka. Ska montera nya däck på dessa fälgar.
 2. Hej Jag har 4 stycken lösa Creepy crawler till salu. Kanon till en 11:a bil Ett par år gamla. Bra mönster fortfarande. Jobbar lite skumma tider så skicka gärna mail eller sms i första hand. // Jimmy noll70-3597972 Jimmy.abom(at)gmail.com
 3. De syns för mig! Det är helt klart kittet på den nedre bilden som jag har! Vet du något mer om det? Om det finns någon beskrivning att hitta någonstans.
 4. Här har det kommit upp mer information kring träffen. http://www.4x4sweden.se/forum/viewtopic.php?f=8&t=63521 Är det någon mer som är intresserad av att följa med kan ni väl svara här.
 5. Bara för att du har en skattkista med finstål på jobbet
 6. Tjusigt! Får man fråga var du köpt den röda belysningen. Har tänkt montera det i min 11:a också
 7. Hej alla! Rörken offroad i Uppsala kommer köra en 2-dagars träff första helgen i maj (4-5) Vi blir ett par 11 och 13 bilar från "Offroad södertörn". Vore kul om flera från forumet vill hänga med!
 8. Det ser ju mer ut som en sådan typ som Svana och Micke kör med. Känns som att det är många slanganslutningar på pumpen, 4. Det borde väl räcka med 2. Tillopp och retur? Den kanske har varit inkopplat i någonting mer på pumpen, typ plogbladshydraulik kanske. Därav flera anslutningar. Får krypa in under kärran när det blir lite torrare på marken. Så får vi väl se om det kan passa någonstans.
 9. Jag tror inte att det är samma.. Så det är inte säkert att mitt kitt är från en Vattenfallare? Det kanske är hemmasnickrat?
 10. Hej Jag köpte för ett tag sedan (ca 2 år ) ett servokitt som jag tror är från en gammal civil C303. Tänkte ta tag i att montera det nu och letar efter någon form av sprängskiss, monteringsanvisning, bilder, mm. Letade igenom rephandboken till TGB 11 men det finns inget där. Inte som tillägg heller. Så det var kanske inte fmv som tog fram lösningen? Vet ni om det var Vattenfall som tog fram något eget kitt? Jag saknar slangarna mellan delarna så det är väl främst anvisningar om vilken slang som skall kopplas var jag efterlyser. Tacksam för all hjälp ni kan bidra med!
 11. Tyvärr ingen Volvo den här gången. Men jag hoppas att ni gillar filmen ändå
 12. Hahaha! Jo, jag brukar hoppa över musiken för att jag också tycker om att höra motorljudet (och Svana) Nu tog jag också bort ljudspåren i redigeringen så tyvärr går det inte bara att plocka bort musiken.
 13. Här kommer en film med lite blandade klipp från våra körningar mellan 2016 och 2019. Hoppas ni tycker om den!
×
×
 • Create New...