Gå till innehåll

Jimpa

Sergeant
 • Innehålls Antal

  84
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  8

Jimpa senast vann den dag 26 November

Jimpa hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

109 Excellent

Om Jimpa

 • Placering
  Member
 • Födelsedag 1985-03-20

Profile Information

 • Hemort
  Huddinge

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jimpa

  Strålkastare H4

  Jag lämnade tillbaka de jag köpte på Mekonomen och beställde på Autoexperten istället. 140:-/st De passar, men de 3 skruvfästena passar inte riktigt som orginallycktorna. Original är bredare i infästningen så de nya går bara att haka i med skruvfästets ena sida. I övrigt passade de bra.
 2. Jimpa

  Strålkastare H4

  För info så finns de som Kristaga köpt på Meca även på mekonomen. Kostar 245:- /st och har artikelnummer 21-Y-9520015-0 UPPDATERING!!! OBS!!! STÄMMER INTE. Det är en annan typ och passar dåligt med orginalfästen. Ska se om det går att lösa ändå. Men köp inte dessa så länge.
 3. Här är ett klipp från Rörkens 10-års jubileum. "Vår" Klas gjorde oss sällskap och bjuder på uppvisning i leran :-) https://youtu.be/0YnicIfUiLo
 4. Från helgens träff på Rörken. Förra året döpte vi berget till lakritsberget. Det får fortsätta heta det även i fortsättningen eftersom Svana envisas om att försöka mörda sina däck där :-P Hoppas ni gillar filmen. // Jimpa
 5. Hej Körde sönder en drivknut på senaste körningen. Nu har jag plockat av portalen och kommit så långt att det är dags att ta bort själva knuten. Men nu har jag kört fast. Det finns inte någonting att ta tag i för att dra ur drivknuten. Går det att ta bort det runda "locket?" På andra sidan av portalhuset och knacka ur den? I så fall hur? Vad tror ni??
 6. Jimpa

  Köpes: Drivaxel vänster fram - Tgb 11

  Den var inte av, men drivknuten hade spruckit och då också skadat splines på axeln. Ingen som vill sälja en axel?
 7. Hej Jobbar mig igenom lite mer gammalt material. Här är en väääligt blöt körning från förra våren. https://youtu.be/zuexAanR53U // Jimpa
 8. Tack 😊 Så det var därför! Tänkte när jag klippte att det var konstigt att den dog. Batterierna borde bara ha laddat upp sig efteråt. Jo, det brukar alltid kosta lite mer än köravgiften på Botkyrka ;-)
 9. Jag har halkat efter lite i klippningsarbetet. Men nu jobbar jag mig igenom "gammalt" material också. Gjorde två delar av denna körning. Blir så långa klipp annars. Del 1 https://www.youtube.com/watch?v=mAbQNN2h-fQ Del 2 https://www.youtube.com/watch?v=mOqAaucp-Fc&feature=youtu.be Hoppas ni gillar dem!
 10. Tjena Nu kör jag med Adobe elements. Det finns bildstabilisering och en massa trevliga funktioner. Kostar pengar men funkar väldigt bra.
 11. Vinkon! Det var fantastiskt underhållning! Måste åka in till slussen någon dag och se detta live! Hahahah!
 12. Hej Tror att jag knäckt en drivaxel(!) på 11:a bilen. Någon som har en liggandes och vill sälja? Hör av er med pm i så fall. Gärna var den finns och hur mycket du vill ha för den. Kan lägga en högeraxel som delbetalning om ni är i behov av en sådan PM eller mail jimmy.abom@gmail.com
 13. Här kommer länken till Botkyrka del 1. https://youtu.be/mAbQNN2h-fQ // Jimpa
 14. Håller på med den Botkyrkakörningen nu David. Den blir i 2 delar och din olycka kommer i del 2. Så håll ut 😋
×