Jump to content

Jimpa

Sergeant
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Jimpa last won the day on June 16

Jimpa had the most liked content!

Community Reputation

158 Excellent

About Jimpa

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/20/1985

Profile Information

 • Location
  Huddinge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hasse, vad är det för tider som gäller? När får vi börja köra på fredagen och när måste vi lägga av på söndagen? Finns det vatten, toalett, dusch och liknade på området? Nära nu :-) Vi ser fram emot detta!
 2. Jag, Sune, Ingvar och Tjingen(David) är från Stockholmsgänget Vi får med oss Svana som passagerare också.
 3. Obs!!! Se uppdatering kring priser i första inlägget.
 4. Hej Darkwolf Kul att du delar med dig av dina erfarenheter av kittet! Kör du med ett eller två bromsok fram?
 5. Det är "bara" att bulta dit. Jag vet faktiskt inte vilken typ av kitt Morgan sålde. Det kanske någon annan kan svara på eller lägga upp någon bild på?
 6. Fick svar angående ovanstående frågor. - Oken monteras med mutter på "Wheel bearing support". Vet inte om det är något befintligt eller om det är med i kittet. - Det följer med 1 ok fram som standard men det går att få 2.
 7. Haha Ja precis, jag missade ett INTE i punkt 2! Det som ingår är ok, klossar, skivor, ny trumpet med rätt hålbild. Ingen svarvning eller ombyggnation krävs. Det är helt bolt on. Så förutom kittet behöver man ingenting mer för att få det komplett. Det är ett ok fram vad jag förstått. Dubbelkollar det pan-widget
 8. Hej Jag har haft kontakt med en firma som tillverkar bolt on skivbromskitt till TGB 11,13,20. Mitt krav när jag började leta efter passande kitt var: 1. Att det dels skulle passa med originalhjulen 2. Att jag inte ska behöva bygga om en massa för att få det att passa Det här är den enda firma som jag hittat som följer detta. Jag tänkte kolla läget här på forumet för att se om det är fler som är intresserade. Vi kanske i så fall gå ihop och få grupprabatt. Listpris: (OBS!! Uppdaterade 20/6-20 med priser ink 25% moms. Hade fått nettopriser från början ) TGB 11 - 2312 EUR = Ca 24200:- (För bultdelning 6x139,7) TGB 11 - 2625 EUR = Ca 27800:- TGB 13 - 3875 EUR = Ca 41000:- Jag håller på att renovera/bygga om min TGB 13 och planen är att beställa och montera ett sånt här kitt senare i sommar eller till hösten. Ni kan se bilder på kittet samt läsa mer om det här: https://custom4x4parts.com/product/volvo-c303-bolt-on-disc-brake-conversion/ Skicka PM till mig eller svara på inlägget om ni är intresserade så tar jag kontakt med dem sen och ser vad vi kan få för priser. Det blir alltså i första hand bara en förfrågan. INGET bindande på något sätt. // Jimmy
 9. Finns det några nya munstycken från någon annan bilmodell som passar? Har kollat på Biltema bara. Hittade inga där.
 10. Det hade jag problem med på 11a bilen. De gängade ur 2 ggr sedan körde jag gänglåsning och har hållt sig på plats sedan dess.
 11. Haha, det missade jag att du sa! Kan ju förtydliga att ingen av oss drack samtidigt
×
×
 • Create New...