Gå till innehåll

Kaj97

Korpral
  • Innehålls Antal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Kaj97

  • Födelsedag 1960-03-07

Kaj97's Achievements

Member

Member (1/1)

4

Anseende bland gemenskapen

  1. Havde LED baglygter fra Biltema på min, bortset fra indikeringen inde i bilen fungerede de absolut glimrende !
  2. Kom frisk, det er kun 30 km fra Helsingør og 60 km fra Malmö
  3. Hej Alle Landroverklubben vil gerne indvitere alle fra Volvo 4x4 til deres kørsel i Høvelte 12 maj - Skulle der være nogle, der kommer langt fra kan jeg tilbyde overnatning i Rågeleje og nok også en bid brød Man skal enten have "grønt bevis" fra Landrover klubben eller købe et gæstebevis. Der er god stemning og masser af udfordrende kørsel m.m. Se evt: http://www.dlrk.dk/kalender/vis.asp?wurl=7001&id=1434&uid=33915563 // Kaj
  4. Det med begrænset brug er noget forsikrings noget, min er almindelige forsikret, men har veteran status (den er fra -75) så vægtafgiften er heldigvis kun en fjerdedel = ca. 2.400/år.
  5. Tak Sker der ikke noget træls med vægtafgiften, når du skifter til en diesel motor? - Så som tab af veteran status (så ganges den med 4) og hop ved skift fra Benzin til diesel?
  6. Sucess synet uden anmærkning Dog synes de at CO værdien var lidt for lav!, den var ca. 0,4% de mente at den burde ligge omkring en 2-3% ellers var der risiko for at motoren gik for magert - nogen der ved om det er noget der kan stilles?
  7. Rigtig mange tak men med hiv og slæb lykkedes det til sidst eller havde det været lidt krise, da jeg skal til syn i morgen og det er nok bedst at den selv kan køre derhen... Inden for 1-2 uger har jeg et Trelleborg dæk, hvor der er lidt mønster tilbage, er det noget du kan bruge? Det koster ikke noget! PS : Hvis der er nogen der skal bruge en pakning som ovenstående, har jeg en ekstra!
  8. Hej Molle Jeg har et Trelleborg, med lidt mønster. Det sidder pt som reservehjul, men det kommer af inden for et par uger. Hvis du kan bruge det, koster det gratis.
  9. Jeg gør desværre ikke, men de er noget større end mine, der er 315/75-16" . der er også en ring med en masse møtrikker, der holder dem fast.
  10. Går igang igen, har anskaffet en del fastnøgler og håber heg kan få en ind, så den forbistrede møtrik kan komme af Har ikke set dit spørgsmål, men tjekker med det samme!
  11. Jeg vil se om jeg ikke kan finde en mere passende nøgle end dem jeg har forsøgt med i dag. Nej jeg genbruger ikke pakningen (har faktisk købt 2 for at være sikker ) Spænde med en moment nøgle er nok ikke en option, den kan slet ikke komme til, men hvis jeg får den skiftet - eller hvis jeg opgiver bliver de naturligvis spændt af flere omgange så de forhåbentligt bliver spændt nogenlunde ens. Største problen indtil nu, er at komme til den sidste bolt...
  12. Hej Jeg skal skifte pakningen til manifolden på min TGB11 - Ny pakning er indkøbt, her i dag gik jeg igang. Luftfilter af - check - nyt filter er indkøbt. Grenrør af - check. (ny pakning er indkøbt, hvis det er nødvendigt. Møtrikker (vist mutter på Svensk? ) skruet ud - FORNÆR én - den der sidder nederst imellem karburatorene - jeg kan ikke greje hvordan/med hvad man skal kunne komme tik denne - er der nogen der har et fif? Ved flere af møtrikkerne fulgte gevingstykket med, men jeg har lagt den i rustopløser og håber at jeg så kan skrue dem af?- evy godt råd? Er der noget specielt jeg skal være opmærksom på? Det er lidt kritisk, da den skal synes (besigtiges) på tirsdag! Alternativt, er der nogen der kan hjælpe mig i morgen? - Jeg betaler gerne hvad det koster.
  13. En hel del billeder fra denne skønne tur kan ses her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4807706867925.1073741825.1153790573&type=1&l=d59a32264d Håber der er OK at henvise til et album i stedet for at oploade ?
  14. Mikkel: Hvilken rute / hvornår tager du afsted til strandturen? Vi kunne måske følges et stykke af turen - jeg starter fra Nordsjælland.
  15. Det vil jeg tro, der var 2 af disse rigs på pladsen og det står Cost Guard på bilerne - der var også en del andre biler. Antagr at 206erne bliver kørt så tæt på som muligt på lastbilen og så klarer resten selv?
×
×
  • Skapa nytt...