Jump to content

kristaga

Major
 • Content Count

  746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

kristaga last won the day on October 11

kristaga had the most liked content!

Community Reputation

1,086 Excellent

About kristaga

 • Rank
  Moderato

Profile Information

 • Location
  Noregur

Recent Profile Visitors

1,234 profile views
 1. Etter et år har jeg fått av karosseriet.
 2. Jeg så dem i stad når de var nye. Det at de ikke ligger på terrangbil.net men er lenka til gjør at den eksterne leverandøren kanskje har en kvote på hvor mange ganger bildene kan vises eksternt.
 3. UAZ-452. Produsert fra 1965 i Sovjet, er fortsatt i produksjon. Den er nok kraftig inspirert av Willys FC som kom i 1956. https://en.wikipedia.org/wiki/UAZ-452
 4. Rammenummeret er her, på kanten av plata foran på ramma.
 5. Er hjemme igjen etter blindtarmbetennelse. Har hatt en svak smerte i magen noen dager, men på onsdagskvelden ble det litt vondt. Det hjalp å løsne på beltet. På torsdagen tok jeg en tur til doktoren, og hun sendte meg rett på akutten i Tønsberg. Hun hadde mistanke om blindtarmbetennelse, men jeg var i mye bedre form enn folk med blindtarmbetennelse vanligvis er. Etter CT-skanning ble blindtarmbetennelsen bekrefta. Jeg ble operert fredagskvelden og kom hjem i går (lørdagen). Kirurgen sa at blindtarmen hadde begynt å sprekke, så det var bra de fikk tatt den. Nå får jeg
 6. Du er veldig flink til å filme. Det er også et stort pluss at du lar motorlyd og prat bli med på filmen, og ikke drukner alt i musikk som mange andre gjør. Terningkast seks!
 7. Begge ble levert som radiovogner. L3315 var en litt justert utgave av L3314 HT. L3315 var etter det jeg har hørt bare levert som radiovogner. Den viktigste forskjellen er øka lasteevne og øka totalvekt. Antakeligvis fordi alt radioutstyret var veldig tungt.
 8. Teltet er nesten identisk med det vi kjøpte i våres. Vårt heter Helsport Varanger 8-10 Camp. Den eneste forskjellen som er synlig er at vårt har aluminiumsstang i midten og så er det tre hemper til bardunene. Veldig kjekt å kunne stå oppreist når en skal skifte klær. Jeg er for gammal til å åle meg rundt i et minitelt.
 9. Kjøp et ryggekamera (backkamera) som du monterer i retning mot høyre.
 10. Er hjemme etter 3000 km på vegen med C303-en (ellevebilen). Heile familien på tur. Skriver mer her: http://terrangbil.net/forum/index.php?/topic/13476-lindesnes-nordkapp-med-militærbil-sommeren-2020/ Fjellene Sju søstre er innhylla i lave skyer: Her er ruta vi tok:
 11. I fjor ble det lagt ut et spørsmål på FB-gruppa til Historiske militære kjøretøyers forening om noen hadde lyst til å bli med på kjøretur Lindesnes - Nordkapp. I løpet av vinteren ble jeg og kona enige om at vi kunne bli med gjengen et stykke nordover, og så se hvor vi havna. De to første stoppene var Lindesnes og Gol, men vi ble med fra tredje overnatting på Norsk vegmuseum rett nord for Lillehammer. Her samla elleve kjøretøyer seg for videre ferd nordover.
 12. Overnatting ved Norsk vegmuseum på Lillehammer i kveld.
×
×
 • Create New...