Jump to content

kristaga

Major
 • Content Count

  750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

kristaga last won the day on October 11 2020

kristaga had the most liked content!

Community Reputation

1,101 Excellent

About kristaga

 • Rank
  Moderato

Profile Information

 • Location
  Noregur

Recent Profile Visitors

1,340 profile views
 1. Den ser veldig bra ut! Hvis du setter på flattjern på hver side som går like langt ned som hvert spor så blir den mer stabil i svinger og hvis underlaget ikke er flatt. Bilde fra nettet: Jeg har ingen sporlegger sjøl, men i mange år lånte jeg en hjemmelaga av en kamerat. Den fungerte veldig bra, spesielt med litt ekstra vekt oppå. Her drar jeg den med BV202-en min. Hva er bredda mellom skispora, senter-senter? I Norge har det blitt vanligere med smale spor de siste åra: https://www.aftenposten.no/oslo/i/bnvxv/hvor-mange-
 2. Ekstremt mye korona i Sverige. Her i Norge er det bare i overkant av 400 nye tilfeller om dagen. I dag har jeg bytta bremseskiver foran på XC70-en. Grei jobb. I kveld har jeg montert på lys på sykkelen min. Magneter montert på eikene på bakhjulet driver lyktene.
 3. Bytta temperatursensor for den elektriske kjølevifta i dag. Den gamle gikk på på 92°, den nye på 88°.
 4. Etter et år har jeg fått av karosseriet.
 5. Jeg så dem i stad når de var nye. Det at de ikke ligger på terrangbil.net men er lenka til gjør at den eksterne leverandøren kanskje har en kvote på hvor mange ganger bildene kan vises eksternt.
 6. UAZ-452. Produsert fra 1965 i Sovjet, er fortsatt i produksjon. Den er nok kraftig inspirert av Willys FC som kom i 1956. https://en.wikipedia.org/wiki/UAZ-452
 7. Rammenummeret er her, på kanten av plata foran på ramma.
 8. Er hjemme igjen etter blindtarmbetennelse. Har hatt en svak smerte i magen noen dager, men på onsdagskvelden ble det litt vondt. Det hjalp å løsne på beltet. På torsdagen tok jeg en tur til doktoren, og hun sendte meg rett på akutten i Tønsberg. Hun hadde mistanke om blindtarmbetennelse, men jeg var i mye bedre form enn folk med blindtarmbetennelse vanligvis er. Etter CT-skanning ble blindtarmbetennelsen bekrefta. Jeg ble operert fredagskvelden og kom hjem i går (lørdagen). Kirurgen sa at blindtarmen hadde begynt å sprekke, så det var bra de fikk tatt den. Nå får jeg
 9. Du er veldig flink til å filme. Det er også et stort pluss at du lar motorlyd og prat bli med på filmen, og ikke drukner alt i musikk som mange andre gjør. Terningkast seks!
 10. Begge ble levert som radiovogner. L3315 var en litt justert utgave av L3314 HT. L3315 var etter det jeg har hørt bare levert som radiovogner. Den viktigste forskjellen er øka lasteevne og øka totalvekt. Antakeligvis fordi alt radioutstyret var veldig tungt.
 11. Teltet er nesten identisk med det vi kjøpte i våres. Vårt heter Helsport Varanger 8-10 Camp. Den eneste forskjellen som er synlig er at vårt har aluminiumsstang i midten og så er det tre hemper til bardunene. Veldig kjekt å kunne stå oppreist når en skal skifte klær. Jeg er for gammal til å åle meg rundt i et minitelt.
×
×
 • Create New...