Jump to content

kristaga

Major
 • Content Count

  693
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

kristaga last won the day on October 8 2019

kristaga had the most liked content!

Community Reputation

945 Excellent

About kristaga

 • Rank
  Moderato

Profile Information

 • Location
  Noregur

Recent Profile Visitors

869 profile views
 1. Slutter virkelig styringa å virke ved trykkbortfall?
 2. Avreisedato er bestemt: 11. juli fra Lindesnes fyr og sannsynlig ankomst til Nordkapp 21. juli.
 3. Hvor har han kjøpt ryggelyset (backljuset) hen? Virker det bra?
 4. Husk at bakakselen ligger under fjørene.
 5. Det står i teksten: «Sverige hade valt att vara neutralt sedan den svensk-norska unionen upplöstes 1814.» Veit ikke svensker at den unionen ble oppløst i 1905?
 6. I dag har jeg holdt foredrag for astronomiforeninga jeg er med i. Emnet var Vann på Mars.
 7. Hvis du ser under Filer øverst på sida her og velger rett bilmodell så vil du finne verkstedhandbok og delekatalog. Der vil det sikkert stå forklaring på kopling av ledningene til tenningslåsen.
 8. Trandum i Norge, litt nord for Oslo. Men dette er militært område, og Det norske forsvaret aksepterer bare kjøretøyer som er eks-militære og som fortsatt ser ut som militærbiler/militærlastebiler.
 9. Nå går det ekstremt sakte her igjen. I hvert fall for meg som sitter i Norge.
 10. Ellers så er jo dette en mulighet... https://www.cokertire.com/tires/styles/military-and-truck/900-16-firestone-military-ndt.html
 11. I helga tok jeg og faren min Willysen vår fram fra nesten femti års lagring. Flere bilder her: http://terrangbil.net/forum/index.php?/topic/12420-kristagas-willys-cj-3a-apu/
 12. I helga kom Willysen fram fra nesten femti års lagring. Som småbarnsfar har jeg begrensa tid, men jeg skal prøve å få restaurert den til bruksstand. En kamerat skal sveise rusta bare jeg får av karosseriet. Fikk av alle boltene som holder karosseriet fast til ramma, men rattet vil ikke av. Det sitter dønn fast.
 13. Jeg synes disse ser fine ut. STA SUPERLUG 9.00-16. Det ser ikke ut til at det er mulig å få tak i dem i Norge, men kanskje i Sverige? https://www.cokertire.com/sta-super-lug-8-ply-900-16.html De to nederste bildene er tatt av Erik Wiborg. Han bor i USA og har bilen med seg over. Han har bytta til STA SUPERLUG.
×
×
 • Create New...