Jump to content

kristaga

Major
 • Content Count

  652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

kristaga last won the day on March 15

kristaga had the most liked content!

Community Reputation

878 Excellent

About kristaga

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Noregur

Recent Profile Visitors

589 profile views
 1. Merkelig. Jeg ser dem ikke i Firefox (på Linux), men ser dem i Google Chrome (via Wine på Linux).
 2. They will be quite a bit smaller than original.
 3. Det er vel bedre at jernet bøyer seg enn at det knekker tvert av?
 4. En engelskmann som heter Jon Davy har en 13-bil som han moderniserer om dagen. Han imponerer stadig med egenproduserte infoskilt og annet. Nå skal han bygge om til elektrisk kjølevifte og har bestemt seg for å bruke stridslysbryteren til å kontrollere vifta. På Facebook-gruppa til C300-serien har han spurt om svensk oversettelse av de engelske begrepene og har laga nytt skilt. Imponerende, sjøl om han skal lage en ny med teksten litt justert.
 5. Kona er på tur med XC70-en, da må vi kjøre på butikken med militærbilen.
 6. Hvis samfunnet går under så blir det lettere å lage egen strøm med vindmølle eller solceller enn å lage egen bensin. Så det er ikke opplagt at en elbil ikke er nyttig for en «prepper». Jeg har flere kjente som har elbiler, flere med Nissan Leaf, en med VW eGolf, tre med Tesla S, en med Tesla X og en med Tesla 3. Alle er superfornøyde med bilene sine. Det blir nok en elbil på meg også etter hvert. Kanskje en elbil til pendling til jobben og en dieselbil til helgeturer og ferie.
 7. Tøft at det fortsatt dukker opp sugger som er så og si urørte fra tida i det svenske forsvaret. Det blir moro å følge med på prosjektet ditt.
 8. Ble dette plutselig et politisk forum?
 9. Sidene har vært veldig trege, men nå er farta bra. Så noe er endra. Fra over tretti sekunder på å hente «ej läst» til ca. tre sekunder nå.
 10. You must specify what car you have. If you have the 24 Volt L3314HT, the wiring diagram is here: (number 80 is tank level giver and number 45 is the fuel indicator instrument, 41 is instrument light):
 11. Fin film, men kan du også lage en versjon uten musikk? Den beste musikken er ekte motorlyd.
 12. Skulle hatt en assistent på 1,70 og 60 kg til sånn jobbing.
 13. Jeg er 1,92 og fikk akkurat plass. Det var verre for faren min på 2,02. Men jeg kutta av ryggen på førersetet. Nå er det god plass. Jeg sitter bare med ryggen mot bakveggen. Vanligvis har jeg på ei jakke og da er ikke noe problem å ha ryggen innat stålveggen.
×
×
 • Create New...