Jump to content

kristaga

Major
 • Content Count

  762
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

kristaga last won the day on March 7

kristaga had the most liked content!

Community Reputation

1,128 Excellent

About kristaga

 • Rank
  Moderato

Profile Information

 • Location
  Noregur

Recent Profile Visitors

1,466 profile views
 1. @Johannes, det er Helsport Varanger 8-10. 8-10 betyr åtte til ti personer. Det er sikkert mulig med ti, men da blir det trangt. Vi er to voksne og to barn, og da har vi god plass. Det er god ståhøyde på midten så en slipper å ligge eller gå ut når en skal skifte klær. Inngangspartiet gjør teltet mye større enn et uten. Dessuten slipper regnvann å renne inn hver gang en åpner døra. Det er litt dyrt. https://www.xxl.se/helsport-varanger-8-10-camp-lavvo-gron/p/1135997_1_style Vi har kjøpt golvduk i tillegg.
 2. @Dokatd: Wild! I hope you landed on all fours.
 3. Vi har den. Veldig effektiv, og kan brenne både ved, diesel og parafin (fotogen). Er enig i at den soter en del, det følger med sotbørste. Det norske forsvaret bruker bare disse ovnene nå.
 4. Har du en veldig tidlig N? De første 200 (ca.) ble produsert i Sverige og er ikke heilt like de resterende. Hva er serienummeret på din?
 5. @Pahlius, nå har jeg lasta opp koplingsskjemaet til den norske L3314N. Du finner det her:
 6. Visa fil koplingsskjema Volvo L3314N Koplingsskjema til den norske Volvo L3314N «felt». Wiring digram for the Norwegian Volvo L3314N (nicknamed «Volvo felt»). Inlämnare kristaga Inskickat 2021-03-31 Kategori Volvo 903/Valp/Felt  
 7. Version 1.0.0

  2 downloads

  Koplingsskjema til den norske Volvo L3314N «felt». Wiring digram for the Norwegian Volvo L3314N (nicknamed «Volvo felt»).
 8. Jeg kopla på denne måten. Jeg beholdt originalcoilen.
 9. Bruk kirurgteip. Det er veldig effektivt. Huden under teipen blir mjuk, og teipen tåler en del slitasje før den detter av.
 10. I Norge jobber de fleste som har mulighet hjemmefra om dagen på grunn av koronarestriksjoner.
 11. Den ser veldig bra ut! Hvis du setter på flattjern på hver side som går like langt ned som hvert spor så blir den mer stabil i svinger og hvis underlaget ikke er flatt. Bilde fra nettet: Jeg har ingen sporlegger sjøl, men i mange år lånte jeg en hjemmelaga av en kamerat. Den fungerte veldig bra, spesielt med litt ekstra vekt oppå. Her drar jeg den med BV202-en min. Hva er bredda mellom skispora, senter-senter? I Norge har det blitt vanligere med smale spor de siste åra: https://www.aftenposten.no/oslo/i/bnvxv/hvor-mange-
 12. Ekstremt mye korona i Sverige. Her i Norge er det bare i overkant av 400 nye tilfeller om dagen. I dag har jeg bytta bremseskiver foran på XC70-en. Grei jobb. I kveld har jeg montert på lys på sykkelen min. Magneter montert på eikene på bakhjulet driver lyktene.
 13. Bytta temperatursensor for den elektriske kjølevifta i dag. Den gamle gikk på på 92°, den nye på 88°.
×
×
 • Create New...