Jump to content

kristaga

Major
 • Content Count

  724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

kristaga last won the day on May 18

kristaga had the most liked content!

Community Reputation

1,014 Excellent

About kristaga

 • Rank
  Moderato

Profile Information

 • Location
  Noregur

Recent Profile Visitors

1,000 profile views
 1. Jeg synes disse dekkene ser fine ut. De heter STA Superlug 9.00-16. Dessverre trur jeg de er vanskelige å få tak i i Norden. Denne bilen er eid av en nordmann i USA.
 2. Første test av ny ovn og nytt telt i går kveld. Det funka bra, dette blir turoppsettet til sommeren på den 2500 km lange turen fra Lindesnes til Nordkapp.
 3. Den norske grunnlovsdagen 17. mai blir vanligvis feira med barnetog. På grunn av koronaen var barnetoga avlyst i år, men mange steder hadde bilkortesje i steden. Jeg kjørte naturligvis ellevebil.
 4. Vegledende pris er 11000, men jeg ser at det er mest vanlig at det ligger på ca. 9000. Nå var det tilbud, to butikker hadde det til 6500,-
 5. Kanskje han ligger som VIP-medlem? Det gjorde jeg, og da var det til slutt ikke mulig å laste opp bilder mer.
 6. Hvis det blir noe neste år så skal vi prøve å komme. I år så var vi ikke interessert i å sitte i 14 dagers obligatorisk karantene etter et besøk i Sverige.
 7. Har bestilt nytt telt. Er for gammal til å åle meg rundt i et lite tunneltelt, så nå blir det telt med ståhøyde. Det er godkjent for fyring (bål/ovn), så det blir mindre frysing også. Teltet heter Helsport Varanger 8-10 Camp
 8. Det drar seg til nå. Foreløpig ti M6/M35-lastebiler og tre Mercedes 240 GD Geländewagen. Hvis vi blir med så blir det en C303/ellevebil også.
 9. I would contact your nearest radiator workshop. They can rebuild your radiator by taking the bottom and top of the old one and put them on a new radiator made to the same size.
 10. Veteranbiltur, vi kjørte ellevebilen. 115 biler, bare to militærbiler. Den andre var en Willys MB. Passa på å la kona kjøre litt. Fint å sitte på også. Snapchat-282824073.mp4
×
×
 • Create New...