Jump to content

kristaga

Major
 • Content Count

  688
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

kristaga last won the day on October 8

kristaga had the most liked content!

Community Reputation

933 Excellent

About kristaga

 • Rank
  Moderato

Profile Information

 • Location
  Noregur

Recent Profile Visitors

824 profile views
 1. Det står i teksten: «Sverige hade valt att vara neutralt sedan den svensk-norska unionen upplöstes 1814.» Veit ikke svensker at den unionen ble oppløst i 1905?
 2. I dag har jeg holdt foredrag for astronomiforeninga jeg er med i. Emnet var Vann på Mars.
 3. Hvis du ser under Filer øverst på sida her og velger rett bilmodell så vil du finne verkstedhandbok og delekatalog. Der vil det sikkert stå forklaring på kopling av ledningene til tenningslåsen.
 4. Trandum i Norge, litt nord for Oslo. Men dette er militært område, og Det norske forsvaret aksepterer bare kjøretøyer som er eks-militære og som fortsatt ser ut som militærbiler/militærlastebiler.
 5. Nå går det ekstremt sakte her igjen. I hvert fall for meg som sitter i Norge.
 6. Ellers så er jo dette en mulighet... https://www.cokertire.com/tires/styles/military-and-truck/900-16-firestone-military-ndt.html
 7. I helga tok jeg og faren min Willysen vår fram fra nesten femti års lagring. Flere bilder her: http://terrangbil.net/forum/index.php?/topic/12420-kristagas-willys-cj-3a-apu/
 8. I helga kom Willysen fram fra nesten femti års lagring. Som småbarnsfar har jeg begrensa tid, men jeg skal prøve å få restaurert den til bruksstand. En kamerat skal sveise rusta bare jeg får av karosseriet. Fikk av alle boltene som holder karosseriet fast til ramma, men rattet vil ikke av. Det sitter dønn fast.
 9. Jeg synes disse ser fine ut. STA SUPERLUG 9.00-16. Det ser ikke ut til at det er mulig å få tak i dem i Norge, men kanskje i Sverige? https://www.cokertire.com/sta-super-lug-8-ply-900-16.html De to nederste bildene er tatt av Erik Wiborg. Han bor i USA og har bilen med seg over. Han har bytta til STA SUPERLUG.
 10. I have moved the thread to the correct group. I hope some of the TGB30/40 experts here can help Damian.
 11. Ta gjerne noen bilder når du har montert beltene.
 12. Jeg hadde samme problem, i motbakker der jeg måtte gi litt ekstra gass ble det mindre vakuum i systemet, og da begynte firehjulstrekkinnkoplinga å slå. Det er alltid litt forskjell på farta på fram og bakaksel. Derfor bankelyden. Jeg tok opp membranen, men den så heil ut. Satte så trykkluft på vakuumslangene for å finne lekkasjer, men fant ingen. Det var bare litt olje på begge sider av membranen. Etter jeg satt membranen på igjen så var problemet borte. Heldigvis.
 13. Jeg trur denne fra Vparts bør passe: https://vparts.se/no/spolarmunstycke-framruta-till-volvo-140-164-240-260-740-760.html
 14. Det er to nordmenn (Espen Håkedal og Reidar Andreas Karlsen) som planlegger en tur fra Lindesnes til Nordkapp, 2500 km. Med militærbiler. Ingenting er bestemt enda bortsett fra at turen blir det året det IKKE skal være treff i Danmark. Og danskene har ikke bestemt når neste treff blir. Informasjonen ligger her (men du må nok være medlem av Facebook for å se den): https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214642082874276&set=gm.2332220290230215 Rutevalget på kartet nedafor er bare et eksempel for å vise omtrentlig avstand. De regner med å bruke tre uker på turen.
×
×
 • Create New...