Jump to content

FINNMERCHANT

Korpral
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About FINNMERCHANT

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/16/1988
 1. Köpte en sån, fjäderkrok. Dock oprövad änsålänge, men den är till för bromsarbeten
 2. När jag köpte min 11a fanns det inget baksäte och bilen var registrerad för förare +3 pers, mao 1+3. Kom hursomhelst över en volvo 440 sportinredning som jag byggde om fram som baksäte, baksätet är inte speciellt grovt eller starkt gjort bestående av några tjocka plywoodskivor. Baksätet sitter fast med 4 genomgående bultar och vingbuttrar vilket möjliggör att sätet kan lyftas ut vid behov. Vid besiktning märkte besiktningsmannen att det var ombyggt och sa till mig att det är bäst att göra en ändrongsbesiktning för att undvika eventuellt munhuggande med polis i framtiden, sedermera provsatt han baksätet och sa att bilen passar för 6 personer. Jag Betalade sen 50€ ca 500kr för ett nytt registreringsbevis och därmed var bilen reggad för 6 pers, bälten för balre delen av bilen fodras inte
 3. Finns det ingen som med säkerhet kan säga vad akylten indikerar
 4. Kom nyligen över en skylt som jag hittade på ett överskott, förmodar att den använts av svenska militären men till vad?
 5. Beställde en dammask från fmv4x4, undrar bara över vad man skall använda för klämmor? funkar vanliga slangklämmor? och vad för smörja skall man ha vid axeln. hur byter man lättast??
 6. Med Bromsproblemen ur världen och nya ovationer pågång så har jag passat på att facelifta lite
 7. har kollat/nollat dom alla 3 lampan lyser ändå..
 8. jag tänker på den som man skall återställa efter att bromsarna åtgärdats
 9. var sitter nollställningsventilen för bromslampan???
 10. Jo pumpen går väl bra till sånt men den jag menar ät en sån
 11. Jo jag har läst inlägget med hur man trycksätter, men är i övrigt också i behov av en vätskesug. Bakbromsarna byter jag pga att höger bakbroms är så slut att beläggena ätit sig genom trumman, andra sidan såg mycket bättre ut. Men jag bestämmde mig för att renovera upp båda sidorna eftersom jag redan köpt bättre begagnade trummor och resterande bromsdelar är ju otroligt billiga.
 12. håller på och renoverar upp bakaxelbromsarna, byter allt. Tänkte köpa mig en bromsvätskesug från biltema eller dylikt, det måste ju vara det absolut enklaste sättet att lufta
×
×
 • Create New...