Gå till innehåll

Johannes

Major
 • Innehålls Antal

  991
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  57

Johannes senast vann den dag 18 November 2018

Johannes hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 469 Excellent

Om Johannes

 • Placering
  Member
 • Födelsedag 1977-01-27

Profile Information

 • Hemort
  Göteborg

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tror att de där verkar vara kalasbra... stadiga som attans.
 2. Johannes

  Vad har ni gjort idag då?

  Tja.... snart är jag villig att betrakta hela landet som ett ”utsatt område”..... ..... var med min 4åring och köpte godis idag när butiken plötsligt blir utsatt för ett väpnat rån. En slyngel i adidasbrallor, keps och ”Zorro-maskering” gick fram till kassan knackade med sin pistol på disken. Han fick ett gäng cigarettpaket och sprang därifrån. Det är ett sjukt land där man gradvis vänjer sig vid att kriminella tonåringar tar över stadsdel efter stadsdel..... Gissningsvis kommer slyngeln tillbaka när han behöver mer cigg. Tur att våra politiker lever i en skyddad värld och lägger våra skattepengar på ”genushjärntvättningsmyndigheter”, elcyklar, koldioxidkompensation, Hamasfinansiering eller vilken annan vedervärdig dårskap som helst som faller dem i smaken för stunden. Jag inser just att min 4åring redan upplevt sitt första väpnade rån. Våra barn växer nu upp i ett land där det är normaltillstånd.
 3. Johannes

  Vad har ni gjort idag då?

  Älvdalen.... brrrrrr.. där har jag frusit som ung pansarpionjär..... det ser kallt ut med hoj..... kämpa på!
 4. Johannes

  Vad har ni gjort idag då?

  När startar ”Svana fordonsrenovering AB”? Kan tänka mig att bli kund....
 5. Johannes

  Vad har ni gjort idag då?

  Den blir så fin att den inte får köras utomhus längre... bättre än ny!
 6. Johannes

  Vad har ni gjort idag då?

  Omaha beach. Fransmännen har mycket att vara tacka USA/GBR/CAN för.
 7. Johannes

  Dagens födelsedagsbarn :)

  Grattis!!
 8. He he bra idé. Har inte skruvat fast den ännu men det blir skarpt test direkt.... de verkar bra ”Quick fist” .... sitter som berget. Måste vaddera fronten, hade velat ha en ytterligare nack kudde för ändamålet men det får nog bli limmat liggunderlag och den vanliga nackkudden. Vad skall man limma med?
 9. Hammare och skära? Fina hjul för Sovjetisk lera ivf.
 10. Johannes

  MQM s TGB 11 projekt

  Snyggt!
 11. Ja, då fick det bli Quick - fist hållare. Blir säkrare eftersom vapnen sitter fast i själva lastgallret istället för att de endast hålls kvar av luckan på skåpet. Skåpet består av 12 mm plyfa i botten och 12 mm som lock samt 70mm plyfa inuti. Alltså totalt 94 mm tjockt och hamnar i nivå med metalldelen på baksätet. För att få plats med kikarsikten och ”försänka” quickfistarna har jag nyttjat utrymmet bakom skåpet, det finns ca 18 mm ”luft” bakom. Det får bli lite skumplast i det stora hålet i mitten där kikarsiktena blir placerade. Mitt största sikte är 50 mm i diameter och just där siktens hamnar finns 100 mm utrymme så det finns plats för lite vaddering.
 12. Johannes

  God Jul & Gott nytt år!

  God Jul terrängbilsvänner!
 13. Vacker patina på låddan.
 14. Johannes

  Nackkudde + säteskuddar + vinschgrejor

  Tjena. Skulle behöva kuddarna till baksätet samt tillhörande nackkudde. Om någon satt in finare baksäte kanske ni har detta över? Skulle gärna fylla på vinsch-tillbehörslådan med lite fler stroppar, kastblock och schacklar om någon har sådant som samlar damm. Skicka PM till mig eller kanske sms nollsjunollfem 723287.
×