Gå till innehåll

sigurd-filip

Sergeant
  • Innehålls Antal

    77
  • Gick med

  • Besökte senast

Om sigurd-filip

  • Födelsedag 1969-09-29

sigurd-filip's Achievements

Member

Member (1/1)

6

Anseende bland gemenskapen

  1. Oljan från hjulväxlarna smörjer knutara. Om man ska köra med trasig damask så bör man nog ta det fösiktig det kan bli dyrt om det blir tomt med olja , läcker det bara lite är det nog inga problem.
  2. Prova med surpluss.se eller tatanka.nu har mer än vad som finns på hemsidan så ring dit eller maila.
  3. Ett stort tack för att du skapade sidan, den är till stor hjälp med mektips och en stor inspirationskälla, hoppas den får vara kvar och lycka till med det nya livet!
  4. Vet inte storleken men finns på tatanka.nu p-box för utgående axel 948635.
  5. Jag har dom däcken på min elva och är jättenöjd! Mycket tystare än treleborgare riktigt bra grepp och dom passar bra!
  6. Jo dom satt på nästan alla volvo och saab hela -70talet dock.
  7. Jag köpte en packningssats på mekonomen till stromberg. Tror inte dom hade lösa o-ringar.
  8. Jo pluggarna har o-ringar som brukar torka sönder och läcka! Men är dom friska så går dom återanvända. Dom är bara dit tryckta och inte gängade! Tanken var att har du fullt med bränsle i flottörhusen så öppnar då nålventilerna. Mest troligt har du skit i förgasarna men bäst att göra det enklaste först
  9. Ta lös pluggarna under förgasarna och se om det rinner ut nå soppa! Då vet du att du har soppa till flottörhusen iallafall. Har du kollat om det finns nå soppa kvar i filterglaset då den dör, tänkte om pumpen inte levererar som den ska!
  10. Sprit dricker man!:-) bensin kör man på så länge som det finns, det finns då ingen ekonomisk vinning med etanol då man måste ge den mer bränsle om den ska gå byta stift å ändra tändningen plus att etanol spär ut i oljan så billigare blir det inte och knappast miljövänligt häller!
×
×
  • Skapa nytt...