Gå till innehåll

mencken

Korpral
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Om mencken

  • Födelsedag 1983-12-04

mencken's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Anseende bland gemenskapen

  1. Stort tack till Obelix som hade ett nav att sälja, nu är det monterat och fungerar igen efter en hel eftermiddag på småvägar innan man hittade rätt! :-)
  2. Var ute och provkörde lite ikväll inför träffen i Olerum på lördag 5/5 då mitt högra frihjulsnav bestämde sig för att spricka! Är det någon som har ett eller ett par frihjulsnav att sälja till en Valp PU -66 för att rädda min första offroadträff? Maila på andreasmenck83@gmail.com eller ring/skicka sms på 0739-414229 om ni har något! Med vänlig hälsning, Andreas i linköping
  3. Hölls med precis samma sak i förra veckan, det går alldeles utmärkt att knacka både bort och dit dom stora muttrarna med en vass huggmejsel! Den gick tillomed igenom besiktningen med nyjusterade lager! :-)
  4. Ja Hansen, det är precis det Sjögestad! :-) Var håller du hus då? Mvh
  5. Som sagt, det är inte cylindern som läcker utan det kommer inifrån navet eller frihjulet! Ja, då är det bara börja riva isär naven/frihjulen fram då och se vad man hittar! Är det något jag absolut måste tänka på eller är det bara skruva på? Några specialverktyg? Har börjat förstå att man behöver en 55mm hylsa för att justera lagerspel/plocka isär?! Ska läsa på angående lagrena, tack för svaret!
  6. Hej! Är nybliven ValpÄgare och har börjat gå igenom bilen inför besiktining. Hålls med bromsarna och har upptÄckt att det lÄcker in olja i höger bromstrumma fram. På bÄgge sidor "fuktar" det en hel del på navet utanpå vid den stora blanka klumpen som syns men framför allt så lÄcker det som sagt in i höger trumma från navet, inte från cylindern. Är det nåt man kan plocka isÄr och renovera sjÄlv som halvhÄndig hobbymek eller ska det få lÄcka? Vad behöver man köpa innan man i så fall river ner det? Har Även problem med att bÄgge hjul glappar ganska rejÄlt men det antar jag Är en justeringssak?! Hoppas nån kÄnner igen sig och kan ta sig tid att svara på mina frågor så att man kan få ihop bilen till sommaren! / Mencken
×
×
  • Skapa nytt...