Gå till innehåll

Jesperado

Korpral
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Jesperado

Jesperado's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Anseende bland gemenskapen

  1. Jag hittar samtliga delar till avgassystemet utom just flexbiten där. Direktlänka gärna om du har hittat den på sidan.
  2. Universalgrejer vet jag att det finns, men jag skulle föredra en originaldel med rätt klammor för smidighetens skull.
  3. Är det någon som vet om och i så fall var man kan köpa flexbiten till avgassystemet på en TGB11?
  4. Mitt i prick! Ovärderligt med så träffsäker hjälp med felsökningen. Muchos stort tack!
  5. Jag saknar plötsligt det mesta i belysningsväg på min RTGB11. Bromsljus och blinkers fungerar, men inte helljus, halvljus, backljus, skyltlykta eller positionsljus fram och bak. Indikatorlampan i strömställaren för automatiskt halvljus lyser när generatorn laddar, precis som den ska. Strax innan jag upptäckte att ljuset inte fungerade pillade jag lite under instrumentbrädan för att fixa med brytaren till ena torkaren, om jag kan ha ställt till något där? Jag har försökt titta så ingen sladd glidit ur någonstans, utan någon framgång. Någon som har något bra tips på var jag ska börja felsöka?
  6. Fel av mig. Jag läste inte tråden ordentligt och utgick från att det rörde sig om en kontrollbesiktning. Tyvärr kan man inte köpa enskilda stationer, utan endast hela kluster. Besiktningskluster 1 AB såldes tidigare i veckan för 375 miljoner kronor. Besiktningskluster 2 AB är också på väg att säljas och beräknas kosta cirka en halv miljard.
  7. Stöldskyddet ska inte innebära några problem då det som framgår av texten ovan gäller "fabriksmonterat stöldskydd". Saknades rattlås från fabriken krävs det alltså inte.
  8. Hur får man ut nålarna för kontroll och rengöring?
  9. Jag har nyligen köpt på mig en tgb 11 och har fått problem med diffspärren bak. Jag har bara provkört kortare sträckor några gånger, och provat så diffspärrarna funkar. Spärrarna har funkat felfritt vid flera tillfällen (eller i alla fall har de bägge indikeringslamporna lyst), men nu idag funkade plötsligt ingen av spärrarna (lamporna tändes inte när jag kopplade i spärrarna). När jag pillade lite med kontrollamporna kom indikeringen för den främre diffspärren igång, alltså bara glapp i lampan eller kontaktytorna. Kontrollampan för den bakre spärren vill dock inte lysa, trots rengöring av kontaktytorna för lampan och test med annan glödlampa. Det pyser precis som det ska vid urkoppling, så vakumbiten verkar fungera. Var ska man börja felsöka? Indikerar lampan att spärren verkligen gått i, eller bara att man har slagit om vredet? Tacksam för hjälp...
×
×
  • Skapa nytt...