Jump to content

klaparn

Korpral
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About klaparn

 • Rank
  Member
 • Birthday 02/02/1987
 1. Gött att det löste sig! Alltid jobbigt när grejer krånglar, speciellt när man är ett par mil hemifrån.
 2. Lite uppdatering. Löst felet med centralvarningsreläet och kontrolllampor som blinkade. Var en säkring som var helt sönderergad. Hållit på och mätt upp kablar m.m i 4timmar nu. Men ingen växel vill gå i, inte ens TS är aktiverad. Till slut tog jag loss styrboxen och öppnade den, såg inget fel. Satte ihop alltihop och då funkade det. Antar att hela felet var glapp på översta kontakten på styrboxen. Alla spolar ligger stadigt på 68ohm. Får även 27v till gasspedalsgivaren och 2,2kohm. Har inte vågat provköra ännu då jag ska meka klart min nödkörningsbox först. Börjar tröttna på allt glapp i elen!
 3. Okej då är den ju inte så akut. Man får väl leta upp lödkolven igen Tack så mycket för hjälpen! Känns som man behöver kunna endel om automatlådan när man har en 30bil, kom aldrig ihåg att dom krånglade i lumpen.
 4. Tjo! Dioden i den runda burken, sitter en diod som det går in typ 5kablar i, den Är hel. Den andra med en in och en ut Är av. RÄtt sÄker på att det Är kabel 35, den satt i en av dom avlånga ''skarv'' plintarna. Ska försöka hitta ett nytt centralvarningsrelÄ samt en ny diodbrygga alternativt försöka ersÄtta den gamla dioden. Automatlådan hade för lite olja i sig. Men får bli en nödkörningsbox. Kompisen blev stillastående idag på vÄg till reg-besiktning, blev bÄrgare inte billigt. TÄnkte jag skulle slippa det nÄr jag ska regga in den
 5. Tjo! Gjorde bort mig lite för en stund sedan, skulle byta kontrolllampan för hög temperatur automatlåda. Bytte lampan med strömmen av slagen, men var lite för ivrig och satte på strömmen. Det small till och sedan började lampan för laddning blinka svagt. Även spÄrrventilen tjuter nÄr man vrider på tÄndningen fast det Är fullt lufttryck. Alla sÄkringar hela. Kabel 35 låg emot jord. Några bra förslag? Ha d gött Mvh Tony Edit, Även automatlådan har börjat krångla, och en diod har brÄnt av. Den stora dioden.
×
×
 • Create New...