Jump to content

valp-67

Sergeant
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

valp-67 last won the day on June 14 2017

valp-67 had the most liked content!

Community Reputation

128 Excellent

About valp-67

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/30/1979

Profile Information

 • Location
  Vittsjö

Recent Profile Visitors

215 profile views
 1. det är väl därför där finns diffrential.. utveckla frihjulsnav! ska försöka dela en låda i veckan och se om jag blir något tunnhårigare.
 2. precis den jag tänkte på. efter samtal med kamo ok vidi förstod jag det som att de vill ha min gamla låda och bygga om. tyckte inte priset va så farligt ,men frakt dit och hem samt stillestånd känns för bra för mig. har en verkstad inomskotthåll som gör kugghjul så tänker det borde gå att lösa. inte plockat isär lådan än så ingen aning hur det ser ut. Varför vill man koppla bort 3 axel? den kommer ju ändå snurra med.. Vore kul om någon kunde se på bilden vilken /vilka delar som är nya/utbytta.
 3. Söker lägre fart på lågväxel. Hörde det finns ombyggnader för fördelningslåda för att fixa detta. Någon som vet? Någon som har? Någon i sverige som vill sälja /byta? Om jag missat inlägg som redan täcker detta vänligen länka. Trevlig helg på er alla
 4. KG trimning har väl det mesta? MISAB borde ha.
 5. Fick testkört kompressorn, funka fint i 4:an på tomgång. Lite seriösare montering återstår..
 6. Nog värst på registrerings besiktningen. Ta med stansar nästa gång, be besiktningskillen om hjälp/råd.
 7. Alltid känt bilprovningen som ett lotteri.. Rätt gubbe rätt dag bra med kött på benen om diskussion uppstår kan man lyckas med otroliga saker. När det väl är reggat och pappert skrivet , ja då har man ju pappert. Tänka sig nog för innan regbesiktning.. Jag missa draget när jag var inne med min. Nu sitter kronans krok på, inget mer. Registrerad med bogseranordning. Högsta vikt bromsat släp 2000kg , högsta totalvikt släp b kort 750. Så hur tolkar man det? Angående skyltar, nog aldrig tänkt på vad det står.. Men epa och a traktorer borde ju då heller inte få parkera annat än traktorskyltat?
 8. Delad.. Oimponerad. Hoppas bilderna syns bra.
 9. Ja.. ska riva sönder och fota mer. Dålig svets vill jag ha det till. Monterade elfläkt. Provade ramperna, tyvärr är de lite smala och vingliga så får bli lite säkerhetsuppgradering.. Har man ingen winch får man ju ta med H2 an.
 10. Diodrampen slogs om plats med blixtljus. Blixtljuset va trasigt (antagligen därför jag fick den) så det ska justeras. Är ju massa hål över allt så försöker använda dessa tills allt är bestämt 100. Blir ju till att svetsa.. Men en ny trumma kanske man skulle svarva.. Återförsäljaren sa den blivit misshandlad.. Lägger upp fler bilder när den är dissikerad.
 11. Jaha.. Då blev man med haveri.. Fiska upp en amg som stod 15m ut genom isen på liten sjö. Gick bra till slut men lite trilskande blev det. Häromdagen vart det stenflytt på gården, winch och lucky 13 va tilltänkta, men.. när jag väl fått ut hela wiren som trögade, var det ingen vacker syn.. Tycker det är märkligt hela svetsen släppt runt wire trumman. Så, T-Max 12000 rör det sig om. Funderar på ekonomi, pålitlighet och arbetstid.. Ingen som har en Pto winch eller andra ideer? Ha en härlig helg
 12. Hej Köpte en 1314, saknar torrförvaring och plats till passagerare.. Annars är jag helnöjd med 6 hjul! Vad kostar en hygglig 1314 på b kort? Hoppas du finner den rätte för dig! Lycka till! Bor i skåne om du behöver nåt.
 13. Som den ekorre man är.. Spara små rörstumpar koppar rör, Väldigt praktiskt när man behöver skydda gängor. I detta fall demontering av oljekyl.
 14. En början till mittkonsoll Tigsvetsning är rätt kul. Smidigt till rostfritt saknat det länge. Men nu är d bara att öva! Hiliften, den korta fick d bli.. Rostfritt är ju framme så.. Dunkar till vid broms och acceleration (haha) men har plastbit på g..
×
×
 • Create New...