Gå till innehåll

9034

Korpral
  • Innehålls Antal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Om 9034

  • Födelsedag 16 Februari

Senaste besökare till profilen

564 profilvisningar

9034's Achievements

Member

Member (1/1)

1

Anseende bland gemenskapen

  1. hur många med valp kan tänka sig åka till Bengtsfors. vore kul ju fler vi blir. kanske finns det många i Värmland som ska dit?? ja, jag vet att detta inte kanske ska ligga här, men här läser alla som har valpar. Med vänlig hälsning ulrik, i karlstad
  2. jag ska försöka igen, men det dröjer ng dag.
  3. nepp, jag får inte upp de andra bilderna, men jag hoppas ni förstår hur man gör. annars kanske det går att skicka som mail här.
  4. jag får inte upp de andra bilderna här, så jag ska försöka lägga dem under bilder i stället. men det finns två alternativ med båren, ett där man tar hela tyget i öglorna och ett där man tar ett varv framför också, för att få båren tystare.
  5. ja, det är inte det enklaste, om man inte vet hur man gör, att få ihop delarna. jag har ingen manual, men tyget ska viras runt metallen så att man kan knyta banden. bild kommer senare, när jag orkar hämta fram båren...
  6. mors såg på bilderna att det finns fästen och krokar kvar, så ring igen.
  7. några bilder på min 9034 som är under återställande till originalskick.
  8. jag vet att terrängaxel hade en omvandlare liggandes med antenn. jag köpte min av honom. däremot så har han inte själva fjädern för luforantennen fram, men dock fästet fram. kolla på bilderna från trandum från i år så ser du min 9034. men jag har även luforfästet extra och kompanihållare.
  9. då hade du tur, för det är fel mått med en mc skylt på en bil. så frågan är vad som händer om du blir stoppad??? det är tyvärr så att om en myndighet gör fel är det trots allt privatpersonen som får ta smällen....
  10. trevligt att det finns fler som gillar original.
  11. jag har en som ligger, men det skulle ta flera sidor att förklara vad som ska finnas eller inte till en 9033, har själv en 9034 som jag utrustar med originaldelar. har nu det mesta och några extra delar. hela vintern har jag mekat med det mekaniska men får inte upp bilder ännu... men behöver du en skylthållare går det att lösa. 11:an på tradera har originalhållare som kan/ska sitta framför framlyktorna, sedan ska man ha en extra på grillen. bak ska det eventuellt sitta hållare på omvandlarna. har man inga omvandlare bak ska de sitta på plåten.
  12. det stämmer att fykantiga reg-plåtar inte tillverkas längre, därav får man en liten usa plåt. jag bytte själv förra året och det blev en usa plåt.
  13. TACK! nu kan jag greja vidare! försökte skicka ett pm, men det stod att det inte gick, så därför tackar jag här.
  14. hej jag undrar om du vill bli av med fästena bak för antennerna? eller om du kan ta måtten och skriva ut dem med ng bild. jag har en 9034 med antenner bak, men inga fästen. tidigare gick jag under I2Fo52 på forumet och körde då en 903. Har som sagt bytt till en 9034 som jag renoverar upp för fullt.
×
×
  • Skapa nytt...