Jump to content

Knudsen

Kapten
 • Content Count

  351
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Knudsen last won the day on March 22

Knudsen had the most liked content!

Community Reputation

523 Excellent

About Knudsen

 • Rank
  Member
 • Birthday July 10

Contact Methods

 • Skype
  knudsen.6

Profile Information

 • Location
  Her

Recent Profile Visitors

520 profile views
 1. Jeg har flere. Hvis stadig aktuelt kan jeg checke om de er fine nok til hvad du vil. Mvh Henrik Eket
 2. Top monteret køler. Både for motoren og Turbo. De bliver ikke beskidte og fanger luften fra fronten / effektiviteten stiger med fart. Originale køler er stadig monteret. TGB 13 og TGB 20 Kola 2015 - 2016
 3. Hej. Jeg har ikke billeder her. En mulighed jeg har set og finder nyttig er at montere køler(er) på taget så de fanger luften der kommer op fra fronten.
 4. Alle kom hjem. Trods tabet af en bil.
 5. Jeg er ikke bange for vægten ved besigtning. Mere at det er rart at have størst mulige lastevne - hvis jeg har brug for det. Det har ingen betydning hvad total vægten er, men mindre vægt end lovligt. Men modsat vej har det evt stor betydning. Da alt stort set bliver lavet / modifiseret så hvorfor ikke sikre at der er maksimal last evne tilrådighed ? Billede: Materialer til forstærkning af aksler og til affjedringen til bagakslerne. Det der bliver lavet, er A ramme øverst og connection rods (Ved ikke hvad de hedder på Dansk) nederst. Forbundet til bunden af portalgearet i stedet for selve axle røret. Den metode giver væsentlig større styrke og mere frit under akslen.
 6. Mer än 300 bilder. Med text. B stolpe, vinklad 14 grader.
 7. Meget har jeg fundet ud af. Jeg har papir på at jeg må montere Toyota 1 HD FT i min TGB 20. Jeg har juridisk svar på 11 forskellige modifikationer incl. 41'' hjul, 900 liter tank og nato krog. Hvad jeg IKKE har er hvordan jeg kommer fra 5,7 ton total til 6,99 ton. En eller anden der ved noget ?
 8. Fandt det jeg har. Vidste det skulle være et sted. Det var på https://www.facebook.com/groups/505775742938729/ Sat ind 17 marts.
 9. Det er det jeg kan finde lige nu. Når jeg er friskere i hoved !!!! mindre trat. Kan jeg formodentlig finde bedre. Kan evt tage og sende med telefonen. Ladet skal jeg bruge til en TGB trailer til VolToy (Kortet op med ca 50 og taget sænket til ca halv højde. Der er lidt rust i hjørnerne ved skærmkanten og den er blevet trette lidt ved H forlygte. Ellers komplet med fine sæder.
 10. Godmorgen Linus. Jeg har TGB 20 hytte, motor, 5 speed gearkasse med transfer til salg samlet, Der er flere der har være interesseret i enkeltdele. Men jeg vil ikke bruge tid på at splitte det. Transfer gearkassen er der en i Kroatien der vil have (Den kan jeg tage med, skal derned og have lavet TGB dele). Gearkassen er der en i Amerika der vil have. Ham skal jeg forsøge at finde, om du vil. Højre visker motor er der en i Sverige der vil have. Ham kan du sikker finde her. Jeg søger 1,5 Kg euro Hvad du betaler bliver betragtet som sponsorering til VolToy: https://www.facebook.com/groups/1329857120482202/ Kan det have interesse ? Det står i Eket, Nv Skåne. Det er heldigvis ikke langt væk. Henrik L Knudsen +45 22160525 (Men høre den ofte ikke)
 11. Tanken om fuld flydende TGB aksler, med frihjuls narv er tænkt igennem. Det er bestemt noget jeg vil arbejde mere på når VolToy skal have skivebremser og indbygget CTIS. Vær med til at komme med ideer og tanker på PORTAL AXLES. Volvo TGB - Heller ikke noget der vil være billigt. Men det vil være speciel bygget til hvad der er brug for på VolToy og forhåbentlig andre. Alle kan være med til at udvikle og bruge hvad der findes frem.
×
×
 • Create New...