Jump to content

H.Stahre

Korpral
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

H.Stahre last won the day on April 7 2014

H.Stahre had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About H.Stahre

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Saltsjö-Boo
 1. Måste spara ihop lite pengar nu efter husbygge mm men tanken och drömmen är ett extra släp med tippflak! Vad hade du tänkt dig för peng på det? hakan.stahre@metrolit.se finns jag på.
 2. Hej! Det blev inte bara en utbyggnad av ladan utan även ett helt nytt boningshus men nu är valpen på gång igen. Nu är valpen hemma i garaget och har fått en uppfräschning i karossen efter en hel del arbete i skogen dom senaste åren. Planen är att göra en översyn mekaniskt med lite nya bromsrör och en stor service innan det drivande släpet får komma in i garaget i stället. Släpet är lackat och ihop monterat i chassit och ska bara få lite ny färg på utsidan av flaket samt sista dragningen av el och vakum. Planen är att det hela ska vara i full drift fram på vårkanten. Jag ska återkomma med lite mer bilder framöver. Ted, jag såg att du hade tröttnat på ditt projekt, tråkigt men så kan det bli ibland. Finns det någon annan som har ett drivande släp till sin valp? Finns en film på Youtube med en från Stockholm.
 3. Hej! Tyvärr har det kommit emellan inköp av en gård i småland och nybygge av hus. Som tur är har vi även en bra lada som nu även blir större. Då är tanken att koppla ihop det hela permanent vilket bara är lite slangdragning som behövs. Det blir kanske framåt nästa sommar om allting klaffar.
 4. Japp, med nummer och allt. Dock finns inte pumpar och tank kvar tyvärr. Den hade släp när den tjänstgjorde på flyget, Det släpet köpte en kompis loss tidigare så orginalsläpet är på villovägar men det spelar mindre roll. Är det någon som vet om man kan regga in ett sånt här släp? Jag har pratat med en äldre herre på fabriken som tillverkade dom men det finns inga dokument kvar där.
 5. Hej! Som ny här skickar jag in ett par bilder på valpen som även ska få ett drivande släp som den hade när den tjänstgjorde på Östersunds flygflotilj feam till mitten av 80:talet. Valpen har gått ca 3800 mil och är renoverad i karossen och omlackad. Släpet är under renovering även om skicket var väldigt bra från början. Finns det någon annan i Stockholmstrakten som har något liknande så får ni gärna höra av er.
×
×
 • Create New...