Gå till innehåll

TLY61

Sergeant
  • Innehålls Antal

    113
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

TLY61 senast vann den dag 8 November 2015

TLY61 hade det mest gillade innehållet!

Om TLY61

Profile Information

  • Hemort
    Jaren

Senaste besökare till profilen

604 profilvisningar

TLY61's Achievements

Member

Member (1/1)

59

Anseende bland gemenskapen

  1. Forlenger dekkenes levetid med å seipe de, er vel ikke mye å høre på forskjell på støynivå.
  2. Har en TGB 11 303 1975, mener det skal være 175cd 2 i min også. Hva er forskjellen mellom de og 2SE??
  3. Ta gjerne bilder om du skal demontere gasserene. Vurderer å ta ut de i bilen min for en overhaling.
  4. Kan det være mellomakslingen eller de mellomaksling kryssene som er iferd med å gi opp?? Snudde rundt 180grader på asfalt uten at det kom noe lyd merka at den var litt stiv å kjøre med men tviler på at diffsperra foran var kobla inn da så tung var den ikke å få svingt rundt med.
  5. Mulig det er årsaken. Den gikk ihvertfall ikke på alle sylindrene og når jeg skulle ta igang og ga gass så kom den noen smell ifra gasserene og så døde den ut. Tyder kanskje på at den fikk for mye bensin så den spytta ut det meste.
  6. Var en ledning som hadde hoppa av på solenoid ventilen som styrer 4x4, satte på igjen ledningen og 4x4 kobla ut så var det noe i frontakslingen som kobla ut. Kan sperra påvirkes noe av dette?? Var garantert ikke fra fjøringa foran, kom fra framakslingen. Har ikke prøvd å kjøre noe etter at jeg kobla på igjen den ledningen som hadde hoppa av. Om diffsperra hadde kobla seg inn så vil jeg tro det hadde kommi no mer låt, for det kom bare av og til spesiellt når jeg gassa på litt. Hmm bør kanskje åpne å se om det er noen skader i diffen??
  7. Fått lufta bilen litt, og har hørt noen smell som kom fra front akslingen. Fant ut nå at det er 4x4 som ikke har kobla ut så har kjørt med 4x4 inne. Har ikke kjørt lenge med det, men har merka at den var litt stiv og vondt å svinge. Tar diffen fort skade ved å kjøre på asfalten med 4x4 inne??? Har ikke tappa ut olja å sjekka om det er metallspon i den.
  8. Sjekka olje på forgasserene og etterfylte, virker som om det var hele problemet. Nå går den som før.
  9. Nå plutselig så starta den, fikk flytta den så den stod rett. Stod litt skevt, kan det ha noe å si?? Når den starta så smalt det i forgasseren når jeg tro på gasspedalen.
  10. Nei, prøvde det, men boksen var nesten tom så usikker på om jeg hadde nok startgass..
  11. Prøvde å starte før jeg skrudde eksosrøret til lyddemperene så er nok ikke det som er feil.
  12. http://www.ebay.com/itm/stromberg-bimetal-temperature-COMPENSATOR-/220838924901?hash=item336b069265:m:mW8oUw-VegGbkQ9pCbBGs0g Dukka opp den saken her på ebay.
  13. Skulle bytte eksosrøret fra eksosmanifoilden så kjørte fram bilen noen meter. Etter at jeg var ferdig med eksosen så fikk jeg ikke start på den igjen. Får bensin så det holder, blir vått i luftfilter boksen, gnist på alle plugger, men er ikke tegn på å tenne. Noen som har tips?? Gleder meg til å hive ut den bensinmotoren.
  14. Hva slags tetningslister bruker dere på det dekselet/lokket som sitter over gir/fordelingskassa som er skrudd fast i gulvet??
  15. http://www.moss-europe.co.uk/carburettors-air-cleaners-175cd-zenith-stromberg.html Hvilken del på det bilde er den bimetall plata?? Fant ei annen sie som hadde endel forskjellige rep satser. Men er det 175 CDI som sitter i de bila våres?? http://zenithcarb.co.uk/carburettor-kits/cd-stromberg-rebuild-kits.html?limit=96
×
×
  • Skapa nytt...