Jump to content

Frippe S

Major
 • Content Count

  830
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Frippe S last won the day on April 11

Frippe S had the most liked content!

Community Reputation

850 Excellent

About Frippe S

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Dalsland

Recent Profile Visitors

258 profile views
 1. Svärföräldrarna som har vedpanna satte en vanl stickontakt och uttag mitt på kabeln till sin cirkpump och när strömmen går drar de ur kontakten o sätter i en liten inverter kopplat till ett bilbatteri, den går flera dagar innan de byter till ett laddat batteri, deras cirk pump drar knappt nått.
 2. Har du ingen lämplig gatlampa i närheten ? Går ju alltid skylla på "ungdomarna" om det skulle hända något
 3. "Robe" på 4x4Sweden tillverkade och sålde ringar som passade 11ans fälgar..
 4. Vet att de gnällde väldigt på dem som tvättat sina M90 i "Via color" istället för det tvättmedel som delades ut av försvaret då detta tydligen skulle försämra IR signaturen på tyget... När jag gjorde lumpen..
 5. När jag gjorde lumpen som fordonsmek T2 -93 så skulle vi absolut ha motoroljan i hjulväxlarna, inget annat...stod i våra uppdaterade smörjcheman vi fick ut från Milo verkstan också, så det där har nog varierat under åren..
 6. Inte minst så lämnar väll originalet rätt IR signatur, dvs ser "fläckig" ut även i IR spektrat istället för enfärgad som "normal" färg..mkt viktigt för vissa
 7. Om ändarna "brinner upp" på den gamla typen av säkringar så brukar väll det betyda dålig kontakt, dvs oxid på säkring / hållare eller att det är dålig spänst i hållaren, båda är lätta att fixa, böj in "flärparna" lite mot varandra och rengör dem med elektronik spray / smärgelduk.säkringarna är lättast att byta om man ser att de är ankomna.
 8. En gissning är att med kletsmet på cylinderväggarna så går det trögt hela tiden, inte bara typ halva vägen upp när kompet byggts upp.. De där är väll känsliga för hur länge de körs. Går det inte hona ur cylindern o byta gummit, borde finnas som reservdel
 9. Huudå, det låter inge vidare, du får krya på dig.
 10. Satte det största Biltema gul AGM som gick att kila ner i XC70n för några år sedan...funkar bra än så länge :)
 11. Synd, det hade varit enklare att spåra en högerstyrd 11
 12. Är det en sån här? Lite bilder här men nog svårt att följa slangar..
×
×
 • Create New...