Gå till innehåll

Sune

Kapten
  • Innehålls Antal

    422
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    55

Allt postat av Sune

  1. Ja precis, och ett par rejäla Huddinge-bor också som hjälpte till!
  2. Hej och god fortsättning. Denna bild kanske inte platsar som värsta fastkörningen men för att fylla ut lite så.. Det blev en "nätt" fastkörning nyligen när jag bara skulle känna lite . Var bara luft under isen och sen gjorde tyngdlagen sitt.. Och för att bocka av några punkter ; Snökedjor hade jag ej, hade ej hjälpt (däremot dubb) Diffspärrar var i.
  3. Sune

    Fix med Unimog 406

    Lite timmerkörning för ett par veckor sedan. Jag är ju ingen mästare på detta men man skaver på efter bästa förmåga 🤠
  4. Instämmer, det var intressant. Tror jag har skrivit det förut men vi hade både 401, 4012 och en 4020 i Boden när jag gjorde lumpen. Vinkon; vet du hur det var med Bgbv, var det ett Svenskt påfund eller fanns den i Warszawapakten?
  5. Idag fick jag prova min på Kvibergs inköpta bärgningskylt 🫡 😁.
  6. Spännande ord/namn 😀. Innebär det att ”splitsa” och använda presshylsa?
  7. Det är hål här och var efter många fastkörningar, i det vi kallar Björkträsket..
  8. I dom här lägena känns det bra att ha en 12 tons hydraulvinsch , även om nu 3st ordentliga vajerlås inte höll emot enda till slutet.
  9. Det tog ju liksom stopp , men Jimpa och du skulle inte ha sett mig som ett avskräckande exempel !
  10. Kanske inte den värsta fastkörningen som jag gjort, men fast satt jag .. Från förra helgen.
  11. Kul När jag låg på I19 Pbat/trosskomp 2004-05 så hade vi 2st på rep.pluton, en Bgbv 4012 och en 401:a, sen hade sjukvårdarna en 4020 med turbo som ven hela tiden.. Det lilla jag läst så byggdes väl bärgarna om till Bgbv i Svensk regi, eller vet du om det var så?
  12. För att göra mitt till att hålla lite liv i tråden så erinrade jag mig dom värsta fastkörningarna som jag har sett i verkligheten. Det är från en offroadtävling 2013 på hemmaklubben, i vårat beryktade "Björkträsk". www.GRIDDD.se (3dluvr.com) Uppdatering: tyvärr så gick det inte med en direktlänk men om man vill titta så gå ner till: 2013-09-28 Challenge Offroad BMK (cars)
  13. Stannade till vid Miliseum och fotade några fordon. Någon som vet vad den vita stora är byggd på och kallas? Jag vet, men är nog inte ensam här
  14. Det suger väl fast ordentligt också eftersom det är plan plåt undertill :-(..
  15. Hej! Jag tänkte kolla intresset här för en Ålandskörning, en lös tanke vi har är i höst (typ sent september) eller i vår (april/maj). Skriv gärna här om intresse finns Beror också på nederbörd, det får inte vara för torrt. vi är ju ett gäng från söder om Stockholm som har varit där och kört några gånger, flera har säkert sett filmerna som finns på min kompis Youtube-kanalen Sweden offroad (tidigare Volvo C303 channel).
  16. Nu har jag swishat ett litet bidrag, är ju inte så aktiv här men jag passar på att tacka för det jobb ni gör att driva det .
  17. Sune

    Fix med Unimog 406

    Nu var det länge sedan jag var inne på forumet och ännu längre sedan jag gjorde en uppdatering kring mina projekt. Men kan ju sammanfatta det kort; Köpt nya däck till Unimogen, förlängt min skogsvagn och införskaffat en skogskran till motorklubben som monterats på vagnen, varav kranen har tagit det mesta av min tid ..
  18. Kanske skrev lite konstigt, ja diffspärrar finns och fungerar bra men det var så dåligt grepp på höger sida ändå ..
  19. Instämmer med föregående kommentarer, Jimmy gör väldigt bra filmer
  20. Ja det gjorde den, lite grepp var det fortfarande på vänster sida men det hjälpte föga när det bara snurrade på höger sida..
×
×
  • Skapa nytt...