Gå till innehåll

elvings

Menig
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Om elvings

elvings's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Anseende bland gemenskapen

  1. Den både startar och går på startgas. Den går efter jag släppt startknappen så länge jag har startgas. Var får jag tag på o-ringarna. Är det volvostandard hos mekonomen.
  2. Om jag tar ut pluggarna under förgasarna, får jag dit dem igen utan att byta packningar eller dylikt? När jag tatt bort slangen från filterglaset till förgasarna har det vart nästan övertryck av bränsle. Med startmotorn har det sprutar som en brandslang efter byte av bakre filter.
  3. Den stod två månader Efter jag bytte bakre filter så sprutar det som fasiken från översta filtret. Trodde att det var felet men icke, tyvärr.
  4. Tgb13. Orkeslös och funkade nästan med hjälp av choke. Har läst att många haft liknande problem. Jag har bytt membran i förgasarna, fördelarlock, rotor, tändkablar, bakre bränslefilter(vilket gjorde underverk på bensinspruttet), bränsleslang mellan främre filter och förgasarna. Har ej bytt luftfilter ännu då det är beställningsverk men det verkar inte vara problemet. Jag har klarat att starta den med startgas. Den startar när jag har gasen nedtryckt i bott men dör efter max fem sekunder. Finns det något mer "enkelt" att göra innan man måste plocka ned förgasarna? Min känsla är att den får för lite bränsle.
×
×
  • Skapa nytt...