Jump to content

Erichsen

Menig
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Erichsen

  1. Tak for info tænkte nok at det var noget i den retning. Men er det et originalt fra volvo, så man evt kan finde et parts nummer og evt et billede / tegning hvordan den er monteret, der er jo ingen grund til at "opfinde den dype tallerken igen" ;-) Mvh Erichasen.
  2. Hei. Jeg har en tgb13 og har, nok som så mange andre, kikket lidt på den c306 brandbil det for øjeblikket er til salg. se. https://m.kvdpro.com/sv/auktion/tunga-fordon/lastbilar/specialfordon/volvo-c03-4-v-6x6-brandfordon-1978_911493.html?utm_campaign=blocket-ad&utm_medium=ad&utm_source=blocket Den har et trækøje / drag med en chekel i front under kofangeren (se billede 35). Er der nogen som ved hvordan trækøjet / draget er monteret, på den foreste det af chassiet ? Er front plade og trækøje / drag en original volvo del eller er det blevet monteret under ombygnkng til brandbil. ? Mvh Erichsen, DK (beklager mit svenske er ikke det bedste)
  3. Hej Carsten Du skulle prøve ved bach-int.dk i Randers, de har lidt af af hvert tgb11, tgb13 og tgb20, alle er i god stand, men prisen er også der efter. http://www.bach-int.dk/shop/volvo-tgb-13-746p.html Jeg har selv prøvekørt den der er på linket, en fin bil men lidt for dyr for mig. God Jagt. MVH Per
  4. http://www.dba.dk/4-stk-volvo-c303-tgb-pit/id-1012387575/
×
×
  • Create New...