Jump to content

Frestr6

Sergeant
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Frestr6 last won the day on January 4 2017

Frestr6 had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

About Frestr6

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Hofors

Recent Profile Visitors

201 profile views
 1. https://www.hjertmans.se/produkter/motor-tillbehor/vindrutetorkare/torkarmotor/roca-vindrutetorkare-24v-90-110g Hittade denna när jag googlade, vet dock ej om den funkar?
 2. Tackar, du är bättre än mig att söka. har slagit på en 12mm hylsa som sitter där nu.
 3. Okej, får kolla upp det. Har fyrkantsskalle vet ej vilken tum.
 4. Hej. jag söker efter en dränerings plugg för portalerna till min 11:a. Tatanka har ej, någon som tips på nån annan?
 5. Har vart i kontakt med tatanka angående bromstrums tätningen och dom väntar på leverans från sin butik. Så gå in till hos dom så kan du klicka på bevaka så blir du uppdaterad på vad som händer.
 6. Frestr6

  TGB fälgar

  Hej. finnes fälgarna kvar?
 7. Något sent svar. jag gjorde som du beskrev ”slaktade” nållagret fins nytt på tatanka för några hundra. Sedan är det bara att hamra ur knuten.
 8. Okej. Tack för tipset. Lär lägga en beställning hos tatanka i alla fall så ja tror jag mosar nållagret å slår ut Drivknuten.
 9. Hej. Håller på med ett byte av drivknut då min gammla är av modellen halv( se bild). Men jag har kört fast, den sitter som berg. Har läst lite att folk fått in en klo från en avdragare. Men detta blir svårt i mitt fall då knuten är så misshandlad. Så förslag mottages gärna?
 10. Tack för tipset eile, han hade ingen tyvärr. Verkar bli att jag åker på stt pynta nästan 5papp för en knut
 11. Söker drivknut till min tgb11. Såg att tatanka har men dom begär 4750:-😳, Tycker jag kändes hyfsat överpris. Har även mailat fmv4x4 om dom har. Någon som har fler alternativ? Sedan är det även dags att göra nått åt mina svampiga bromsar så jag tänker byta ut cylindrar och backar runt om, vet att jag har minst 1 som läker, sedan är det flera som ser riktigt trötta ut. Så då får det bli helrenovering runt om. Har läst att flera köpt in från england, vart har ni som gjort denna renovering köpt era delar? Mvh fredda
 12. Låter väldigt intressant. Hur ser det ut för leverantören?
 13. 2 till. Fick inga bra kort själv
×
×
 • Create New...