Gå till innehåll

max3

Korpral
  • Innehålls Antal

    39
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

max3 senast vann den dag 19 April 2018

max3 hade det mest gillade innehållet!

Om max3

Profile Information

  • Hemort
    Stenungsund

Senaste besökare till profilen

648 profilvisningar

max3's Achievements

Member

Member (1/1)

26

Anseende bland gemenskapen

  1. En sån där körde jag med flera år med på en gammal japs pickup. Funkar bra. Många båtägare kör väl så.
  2. Läs gärna verkstadshandboken så ser du att jag har rätt. "
  3. Angående lagerspänning, så om jag tolkar det rätt med att se på dina delar så är det med muttern du ställer lagerspäningen med. Läs gärna verkstadshandboken så ser du att jag har rätt. "
  4. Jag köpte den billigare modellen och dom tog hem den på 1 eller 2 dagar.
  5. Finns ju på ad bildelar nu från 150 kr http://katalog.adcenter.nu/Katalog/tabid/62/BrandNo/120/ModelNo/385/TypeNo/6217/language/sv-SE/Default.aspx?clearRegNr=true
  6. Finns till salu på flera ställen på facebook nu. Försökte lägga ut annons nu men det verkar vara nåt fel här då det går väldigt trögt.
  7. Jag har provat lufta bromsarna med en vaccumsug från biltema, det blir bara sämre. Men jag antar att du har tryck uppifrån vid oljebehållare?
  8. Nä , jag har ingen ovanlig bil, bara min 13 bil som jag även hade innan jag köpte flaket. Och den är inte till salu. Ja , det är väl bara att prova att sälja isåfall., kanske med budgivning . Annars får den väl stå om jag blir bättre nån gång.
  9. PGA sjukdom hinner jag inte med allt som skall göras på min 13 bil så jag funderar på att avyttra mitt flak. Det är bytt en del balkar sen är den blästrad och målad. Det som e kvar är lägga själva flaket med nåt och återställa lastförskjutningsskyddet till original igen (lite svetsjobb). Vad kan man begära för pris på ett sånt här flak ? Lite unik verkar den ju vara.
  10. Tatanka har en ersättnings generator
  11. Ad bildelar har numera även dom som som meca säljer. Jag beställde 2 st idag 280kr för 2 st är ju rätt billigt, vi får se om kvalitén är därefter.
  12. TGB 20 flak gav ju Tatanka bort för ett tag sen, kolla om dom har kvar nåt.
  13. Nä , finns lite att göra på den. Den är uppsvetsad och målad vit (se bild ovan) Måste göra om den lite för jag har luftintag och avgasrör upp bakom hytten. Hade även tänkt sätta på en kran på den. Fast helt plötsligt känns det fel att bygga om den när den verkar vara lite unik
  14. Ja , jag . Det var därför jag startade tråden för att få reda mer om den.
  15. Här har vi svaret, tack för det Kompl uppgift: FÖRSÖKSMATERIEL.FÖRSÖKEN AVSLUTADE. PREL ANN I ENL MED HJULFS BESLUT19911009. Verkar vara ett lite unikt flak som jag har isåfall När jag tittade närmare aluminium lämmarna så fanns där en flobylogo
×
×
  • Skapa nytt...