Gå till innehåll

pltgbil

Korpral
  • Innehålls Antal

    26
  • Gick med

  • Besökte senast

Om pltgbil

Senaste besökare till profilen

1 302 profilvisningar

pltgbil's Achievements

Member

Member (1/1)

2

Anseende bland gemenskapen

  1. pltgbil

    IMG 2202

    Vad är remmarna på taket till för?
  2. Haha, att jag missat det . Får skylla på att jag bara haft valpen ett par veckor! Kalas. Då är det bara att hänga yxan på plats
  3. Har valpen någon yxa original och var ska den isf sitta? Var på Kvibergs överskottt igår och köpte mig en grön o fin yxa för jag tycker man ska ha det när man ska ut i skogen och bröta men jag vet inte var och hur jag ska fästa den. Tips? (kapellvalp)
  4. Tusen tack för all hjälp! Då återstår bara att bestämma sig
  5. Hur stora är däcken i verkliga mått? De bör ju vara något lägre än originaldimension? Om du har möjlighet att mäta är jag jättetacksam!
  6. Jätte tacksam för svaren! Nu blir det dock ännu svårare att välja Det är ju som sagt inte dumt att kunna få på snökedjorna, tänkte annars att skaffa en uppsättning fälgar till så kan man köra med kedjor på originalhjulen så slipper man att ta hänsyn till det vid däckvalet. Någon som mätt hur smala Petlasdäcken är?
  7. När det gäller Fedima däcken, vilken utav ovan nämnda dimensioner är det som tar i fjädrarna? Är detta rätt sort? http://www.karlstorp.com/?p=productMore&iProduct=1 Det gör ju inget att de är lite billigare isf Men 8-lagers? Är det inte risk att de blir för hårda för terrängkörning då?
  8. Däck och fälgar till valp i bra skick köpes. Jag är intresserad av: 1: En uppsättning fälgar med eller utan däck som jag ska ha "lågprofil" däck på för att kunna köra in valpen i garaget. (Så små hjul som möjligt) 2: Två st Viskafors 280/85-16 eller liknande däck i bra skick med eller utan fälgar 3: Komplett hjuluppsättning med bra däck alt. lösa däck 4: Lösa fälgar Jag bor i Göteborg.
  9. Hej, jag är nybliven valpägare och ny medlem här! Skulle behöva nya däck till bilen och tänkte då köpa så nära originaldimension som möjligt så det går att lägga på snökedjorna. Har tittat på Fedima Sirocco, de finns i dimensionen 35x10,5-16 alt. 9,00-16. Vilka passar bäst? Andra alternativ? (Främst terrängkörning) Däcken Viskafors (280/85-16) som sitter på är när jag mäter dom 25cm breda och 85cm höga medans reservhjulet Firestone (8,9-16) är 22cm brett och 87cm högt. De är ju dock inte nya. Jag är även intresserad av bättre beg. däck och fälg om det är någon som har liggande
×
×
  • Skapa nytt...