Gå till innehåll

54ekstrom

Sergeant
  • Innehålls Antal

    79
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

54ekstrom senast vann den dag 19 Februari 2021

54ekstrom hade det mest gillade innehållet!

Om 54ekstrom

  • Födelsedag 19 September

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.grkonsult.se

Profile Information

  • Hemort
    Vallentuna

Senaste besökare till profilen

1 002 profilvisningar

54ekstrom's Achievements

Member

Member (1/1)

59

Anseende bland gemenskapen

Enkel statusuppdatering

Visa alla uppdateringar av 54ekstrom

  1. Tjena Ekström

     

    Du har väl rullat lite med din 935:a, hur mycket drar den milen på landsväg ca... Märkte du skillnad när du satte på däcken med rullmönster?

    Vilken hastighet brukar du ligga på?

     

    /Diffen

    1. 54ekstrom

      54ekstrom

      Hej! Missade detta meddelande då jag varit bortrest ett tag och inte läst på datorn nå mycke. Min 935 drar strax under 4 L/mil och jag håller sällan mer än 65, kanske spurtar i 70 nån kortare sträcka, men 60-65 är mer behagligt. En liten minskning av förbrukningen tror jag att jag märkt, men man känner också att det är jätteviktigt att hålla minst 2 kg i däcken; om nåt tappar lite börjar man känna vibrationer och att det liksom går lite trögt. Jag hade nån ventil som inte tätade 100%, därav att jag märkte detta. Generell körupplevelse med rullmönstrade däck är bara positivt; tystare, stabilare och ingen negativ upplevelse med styrningen (trodde den kunde bli lite trög). Till saken hör kanske att jag lät sajpa bakdäcken för att de skulle vara lite snällare vid kurvtagning och det stretar inte så mycket efter det när man kör i stadsmiljö (asfalt, skarpa hörn).

    2. Diffen

      Diffen

      Ingen fara :)

      Jag fick tag i en runda helt nya trelleborg däck från mobförråd med rullmönster som skall på. Bra tips med saipningen, skall kolla om jag kan få gjort det.

      tycker också att 65 är behagligt. Skall se om det går att ”ekonomi” trimma lite genom att trixa med tändningen alt se om man kan ev få på en 2 ports förgasare via adapterplatta.

      Min är ju inte lika tung som din eftersom jag bara har flak 

       

×
×
  • Skapa nytt...