Gå till innehåll

Månkel

Menig
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Månkel

Profile Information

  • Hemort
    Vassor Finland

Månkel's Achievements

Member

Member (1/1)

14

Anseende bland gemenskapen

  1. Tänkte lägga upp nån bild på helgens missöde. Var på den lokala ungdomsföreningens jippo och skulle skjutsa barn omkring i vagnen. Men under 3:e rundan, när jag just kört upp ur ett dike känner jag under förargolvet att nått är på tok , tittar ut och ser att bandet gått av Lyckligtvis hadde man reservband hemma , men för den dagen var det slutkört. Men mest synd var de väl om alla ungar som inte fick åka nått.
  2. Tänkte visa upp vår bröllopsdekoration. Klart vagnen ska va med på ett hörn
  3. Hallå i forumet. skall byta oljan i lådorna på vagnen och har lite funderingar kring detta. har skruvat lös de båda pluggarna undertill, får man ut all olja på detta vis eller finns det ännu någon propp? var fyller man på, är det via pluggen på smörjpumpen bak på växellådan? tänkte de e bäst att rådfråga experterna först så skapar man inte så mycket extra jobb för sig själv
  4. Hejsan. Har nyligen införskaffat en 202 som annars funkar felfritt mekaniskt och är helt körbar, men elsystemet verkar krångla. Ingen belysning funkar, förutom blinkersen. Har kollat alla säkringar och dom verkar vara hela, försökt kolla kablar och sånt men har inte hittat något direkt fel. nån som har någon bra teori om var felet kan ligga?
×
×
  • Skapa nytt...