Jump to content

lumberjack

Korpral
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About lumberjack

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/29/1988

Profile Information

 • Location
  Anderslöv

Recent Profile Visitors

367 profile views
 1. Jag har ett ifrån en volvo 745 passade bra på min 11.
 2. Hallå är det någon här som vet var man kan köpa beadlock ringar som svetsas på 11 fälgarna? Kolla på näter men jag hitta inget, hitta bara nya alufälga.
 3. Tack för alla tips hittade felet efter en massa letande det var en säkring som bränt där den sitter fast i hållaren har ni haft liknande problem med säkringarna? Det har varit två som har gjort det på min bil nu.
 4. Hej jag har en tgb som laddlampan tändes på sist jag körde den. Har kollat kablarna vid generatorn, bytt laddreläet, kollat säkringarna och jag vet att kolet är ok i den. Har även mätt på batterierna att den inte laddar. Kan man mäta om generatorn är trasig? Bilen har bara rullat 2700 mil vet ni här om det går att få tag på en ny generator? MVH Oli.
 5. Ska försöka hitta en bättre bild ikväll.
 6. Hej Jag letar efter en hydraulpump till tgb1111, den drivs av 24v av märket Parker. Det sitter bakom värmepaketen brevid motorn.
 7. Har mätt igen den har + men något strular med jorden, när jag jordade den med en sladd som gick direkt till chassit så fungerade den perfekt. Jag har haft problem med en kontakt som sitter under panelen med handgas och värmereglage, tror den heter 12polig kontakt stiften var ganska ärgade innan tror ni att felet kan vara där? Kan man byta ut stiften till nya, eller ska man klippa bort skiten och sätta kabelskor istället Vad tror ni? Tog lite bilder hur laddar man upp dem?
 8. Hej kanske närmar mig problemet Magnetventilen får ingen ström provade både med fyrhjulsdrift och lågväxel vet någon här vad felet kan vara? Säkringarna var ok.
 9. Jag köpte bilen i Veberöd av en kille som handlar med militärbilar. det är en lågmilare bara 1800 mil märker man om det är vacuum i slangarna om man lossar på dem?
 10. ska titta på det i helgen tack för tipsen, hoppas att det kommer igång Tyckte att Jag kunde höra hur ventilen slogs av och på när jag körde men är inte säker. jag pratade med en kille som har avståndsinstrument m/41 80cm till salu, då är det fel instrument? vet ni var man kan få tag på ett som är samma som på bilden? Bor i södra Skåne nära Trelleborg så Hässleholm är inte så långt bort.
 11. Tänkte visa en bild på avståndsinstrumentet som var till salu men hur infogar man en bild?
 12. tack för alla svar kul att ni tyckte om bilen, målet är att hitta alla orginaltillbehör till den eller tillverka egna. ventilen är helt tyst det kvittar vad man än gör tror ni att den är trasig? Jag bor i Skåne vet någon om det finns en bil här med en hiss kvar?
 13. Bra att bilderna kom med till er Glömde fråga i handboken står det att ett avståndsinstrument ska ligga i ett av facken där bak i bilen undrar om någon vet vilket? Tack på förhand.
×
×
 • Create New...