Gå till innehåll

krilleoo

Korpral
 • Innehålls Antal

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om krilleoo

 • Placering
  Member

Profile Information

 • Hemort
  åsele

Senaste besökare till profilen

54 profilvisningar
 1. krilleoo

  Köpes pildäck

  Hej, söker med ljus och lykta efter några pildäck av den gamla modellen (dimension 890-16) Söker 1-2st och kravet är att dem ska vara fräsch dvs. så lite torrsprickor som möjligt och 12-15mm mönsterdjup! Pm.a ifall du har! Mvh christofferolofsson@hotmail.se
 2. krilleoo

  kopplingsbyte volvo valp

  Ringde Jörgen och han hade alla delarna som jag behövde
 3. Tjo! Nu är det så att mitt urtrampningslager i min valp har skurit ihop och i samma veva tänkte jag byta koppling+tryckplatta.. dock vet jag inte vars man köper de rätta delarna så därför frågar jag er! Kan någon hjälpa mig att hitta komplett kopplingskitt ink. urtrampningslager till min valp -66? Har googlat och det råder delade meningar om vad som passar. Om jag förstått det rätt så är det förstärkta grejer original jämfört med amazon tex? kan detta passa? http://www.cvi-automotive.se/sv/articles/2.14603.40756/kopplingssats-b18b20-78-obs-fichtel-sachs Tack på förhand!
 4. krilleoo

  17" plåtfälgar NYA

  Hej, jag har ett uppsättning 17" plåtfälgar som blivit över som jag tänkte sälja. Bredden är jag osäker på men ca 7-7,5 tum breda! (kollar vid intresse) Tanken var att skära bort befintliga centrum och ersätta med nya och sedan sätta dessa på min terrängbil men det blev ändrade planer. Har tillgång till laser/vattenskärare så hjälp med nya centrum kan ordnas mot pristillägg. Nypris för 4st fälgar var 3500kr ge gärna ett bud! christofferolofsson@hotmail.se
 5. krilleoo

  Innertak

  Okejokej! Skiljer det mellan bilar så får jag nog anpassa hursom. >Tack!
 6. krilleoo

  Innertak

  Tack för att du delar med dig av ritning Wingflyer! Sitter och ritar på cad och tänkte skära ut ett eget tak, men jag funderar på ett par grejer som jag inte kan lista ut! Är alla sidor lika långa på "hålet" eller fälls en sida in där med? (har inte bilen i närheten för att mäta själv) Om jag ritar hålet liksidigt och sätter det 40mm från kant, och sedan fäller in en kortsida, ska det passa då? eller ska jag rita ytterkonturen, fälla in kortsida och sist rita dit "hålet" 40mm från kant där dem möts? skiljer 4mm beroende på hur man gör.. kanske inte är så noga och passar ändå! Tacksam för svar!
 7. krilleoo

  valp fällbara säten

  Kolla gärna på dem och fundera ut ett pris!
 8. krilleoo

  valp fällbara säten

  Säljer du sätet? Isåfall vilket skick är det i?
 9. krilleoo

  Dörrar till kapellvalpen

  Ja då måste man hitta åt ett gammalt kapell som är lite sönder men inte solblekt Plexiglas funkar också, dock väldigt fult tyvärr..
 10. krilleoo

  Dörrar till kapellvalpen

  Många på detta forum har renoverat sin valp och gjort den superfin, men det är väl inte bara jag som har tänk på att renovera dörrarna? Måste ju finnas nån som vet!
 11. Hejhej! Någon som kan tipsa om en sida där man kan köpa canvastyg eller galon(?) till mina dörrar på valpen? Hittar sidor som säljer tyget men jag vill inte beställa hem ett tyg och upptäcka att det är fel nyans eller så.. Dörrarna är hel och fin men jag har målat om hela bilen och då skulle det vara roligt med nytt tyg som inte är solblekt Man kanske kan måla tyget på plats med någon speciell tygfärg? Tips mottages gärna! Bilen är helgrön med originalkulör, tanken är att dörrarna ska vara det med Vh
 12. krilleoo

  Volvo valp/ Suzuki 413

  Har någon en bakaxel i bra skick till en valp att sälja? Kan byta mot axlar till en suzuki 413 ifall intresse finns! Ring 0738054818!!
 13. Finns på mekonomen, fungerar perfekt! Hemsidan du länkar till verkar grejerna vara till slavcylindern tycker jag det ser ut som!
×