Jump to content

Shields

Korpral
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Shields last won the day on August 19 2014

Shields had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

About Shields

 • Rank
  Member
 1. Shields

  C304 - 3D

 2. Hej Christian, Jag skulle kanske kunna hjälpa till. vad är det du behöver hjälp med? mvh
 3. vi kanske skulle kunna lösa något PM
 4. Hej alla glada, Tack för alla era trevliga förslag! Jag har påbörjat ett projekt att bygga en TGB 11 åt er som efterfrågat detta. Ska leka runt mer med era olika temaförslag. Börjar med den här TGB 13 i sann Jack Daniels stil.
 5. Tack för all skön respons än så länge! Kom med ett team du skulle vilja se. Ser något tema jag tror kan bli roligt så göra jag en tolkning. God natt gott folk.
 6. Hej Einhead, Förstod inte din förklaring till 100% så jag bestämde mig för att leka runt lite med dina färger. Hoppas du gillar den.
 7. Hej JDW, Jag provade något lite mer vågat än bara en stripe, men jag tyckar att det fungerar Låt mig höra dina tankar.
 8. Då får jag sätta igång och börja ta fram en sådan också! P.S Har du någon favorit färg eller färgkombination du skulle vilja se på den här?
 9. Hej gott folk, Mitt namn är Patrik, jag blev helt förälskad i Volvo Terrängbilar för ca ett år sedan. Jag tänkte försöka kombinera mitt tycke för Volvo TGB 13 samt min passion för 3D visualisering Jag har ni byggt en Volvo TGB 13 i mitt 3D program, om intresset finns tänkte jag även bygga en TGB 11 Detta betyder att jag nu experimentera med alla möjliga olika färger och mönster kombinationer. Min tanke var att ni sköna människor som faktiskt har en Volvo TGB, som funderar på att måla om eller på något sätt modifiera skulle kunna få er vision visualiserad i 3D. Finns det intresse för någonting sånt här? Mvh Patrik Några tester.
 10. Shields

  C304 - 3D

×
×
 • Create New...