Gå till innehåll

kristmanssongwtgb

Korpral
  • Innehålls Antal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Om kristmanssongwtgb

kristmanssongwtgb's Achievements

Member

Member (1/1)

7

Anseende bland gemenskapen

  1. Jag har samma problem på min 'manuellväxlade" hur exakt fixade du det? Vilken kabel var ts? Och vilken skall den kopla till? Mvh.
  2. Hej! Fick luftläckage på bromsslang höger fram. Efter reparation så blinkar nu røda varningslampan och laddlampan varannan gång. Är det ett märkligt sammanträffande? Generatoren laddar och den håller lufttrycket bra. Vad kan då felet vara? Nån som varit uppi ett liknende problem? Tacksam fär hjälp.
  3. Tjena grabbar! Lite sent påkommet men styrbord funkar fint nu, tre dioder gjorde susen så nu kör jag bilen dagligen har även lastat en del pellets med kranen med stor förtjusning. Även flera ton board. Enda jag saknar nu med bilen är ytterligare 100 hkr men vafan lugn och fin i backen är ju lite tjusning det med!! Tack alla för era lålmodiga råd och tips!
  4. Precis. Körde hem från garaget idag, fick då i tvåan när jag lade 522 kabeln på 521. Det kommer gå riktigt fint om dioder är vad som gör strömmen enkelriktad. Som ni säkert förstår så är jag en mupp vad det gäller el, men det lossnar allt eftersom och är riktigt kul. Era råd är guld värda.. det var grymt kul med provturen trots att jag inte är riktigt i mål ännu
  5. Försöker göra så utan att strömmen lägger sig på kablarna 2 och 3 vid 1 an. Via 1ans kabel..
  6. Alltså 522 och + på 2an och 523 med + på 3 an.. visst borde det gå då?
  7. Ok uppdatering. Får nu i ettan backen neutral och lockup. Ej 2 och 3. Skall 522 och 521 sitta samman på 2 an och 521, 522 och 523 sitta samman på trean? Satte 523 ensam och 522 likaså men de vill inte gå i så... är jag vilse i skogen?
  8. Ok satt uppe igår och byggde om styrboxen. Ska nu gå ner för att koppla sladdarna. Jag hoppas verkligen att det fungerar, för att krypa omkring på golvet och leta små spiralfjädrar fick mig nästan att grina ;p
  9. Åfan. Så lockupen är kabel 524? Letade vred idag, elfirman ville ha 3000 inkl moms för vredet. Var hittar jag billigare vred? :/
  10. Jajjamen. Var på elfirman idag. 300 kr ville de ha för 6 läges vredet. Finns det en billigare lösning? Kraus någonting hette brytaren. .
  11. Back neutral 1 2 och 3. 4:e växeln då? Vad har jag missat? :/
  12. Kablarna till nuvarande reglage, är de bara att klippa eller ställer de till med andra problem då? Ska leta rätt på en strömbrytare med nog många lägen imorgon.
×
×
  • Skapa nytt...