Gå till innehåll

Volvo_Cilla

Korpral
  • Innehålls Antal

    26
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Volvo_Cilla

  • Födelsedag 1985-04-01

Profile Information

  • Hemort
    Timrå

Senaste besökare till profilen

1 202 profilvisningar

Volvo_Cilla's Achievements

Member

Member (1/1)

8

Anseende bland gemenskapen

  1. Dum fråga. Men kan man sätta takräcke på en c 903 kapellvalp?
  2. Finns dock kvar? Ev intresserad av motorn.
  3. Volvo_Cilla

    Volvo Valp -66

    Min kapell Valp som jag köpte Aug 2014.
  4. Hej. fick till de till slut. Man skulle skruva ut den. Me lite manlig kraft som lossade den så gick de lättare sen. plus ev sa jag fel del lr så visar sprängskissen fel. Problem löst iaf till slut =)
  5. Hur plocka jag bort nederdelen på styrleden på Volvo 912. Då fettet inte vill komma in/ut så e de sista köket innan ev byta styrleden. Ha plockat bort smörjnippeln och den är de inge fel oå utan den ha smutsigt fett i sig då den int smörjts sista kvartalet.
  6. Så nu ha jag uppdaterat min köpeslista till valpen.
  7. Ett förtydligande. **Sidodörrar så mena jag dom dörrarna till bakdelen på hytten. Mittendörrar kanske man ska säga.
  8. Håller nu på med min valp och behöver lite delar till den. **Framruta. Bra skick och gärna bra pris oxå =P ** Däck med eller utan fälg spelar ingen roll. Dom ska dock va i gott skick för dom jag har e rätt dåliga. Håller även på med ett sidoprojekt för valpen till lite airsoftevent så söker även **Sidodörrarna. Endast kapelldörrarna för hardtop dörrarna passar inte. Räcker med ramen för ska ändå bygga om dom. Sen om dörrana e fina eller fula spelar ingen roll. Ska bara va funktionsdugliga e de mest viktiga. **Bogserpinnen framtill önskas med köpas. **Sidospeglar båda två fattas för mig. Hela ska speglarna va sen färgen på armen spelar ingen roll för kommer ändå måla till dom. ** Reservhjuls skruven bak. Har fästet/hållaren i dörren men saknar skruven. **Ett fäste till motorluckan på den välvda delen. Den själva haken. Bor i Timrå/Sundsvall men åker ofta runt om i landet så om Du ha tiden o invänta så kan jag hämta dom på nån av mina rundor runt om. Kontakta mig via PM i första hand, email i andra hand Cillaskoglund@spray.se
  9. E kapellvalp. så skillnaden är mer passagerare? den väger tungt i positivitet. :-D Då ha jag den hellre som lätt lastbil. dragvikt vet jag int. Kan ju va bättre som lastbil. Men ha de nån betydelse, fordonet klara ju bara visa vikt hur som helst? Eller?
  10. Jo men de e ju besiktning vartannat år vare sig den e lätt lastbil som personbil. O skatten finns de ju ingen längre. Så va är så skillnaden? Alltså för o nackdelar. nackdelen är ju ändå att det är dyrare besikta med lätt lastbil. Men va e fördelen då nån ha reggat den som lätt lastbil.
×
×
  • Skapa nytt...