Gå till innehåll

TraskMatte

Korpral
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Om TraskMatte

TraskMatte's Achievements

Member

Member (1/1)

5

Anseende bland gemenskapen

  1. Kollade några ledramper på KVD. Skulle vara CREE men tjejen som svarade på frågor visste inget! Det fanns enligt henne ingen märkning av produkten alls. Märklig marknadsföring!
  2. Det finns väl inga formella krav på bälten i en så gammal förmodligen lastbilsreggad bil men nya är nog att föredra. Se bara till att bältena blir tillräckligt långa!
  3. Du har ju alltid motorns egen termostat att förlita dig på! Den lösningen har ju fungerat sedan tidernas begynnelse oavsett om själva fläkten termostatstyrs Att termostatstyra en elfläkt har fördelen att kylvätskan (utanför motorn) snabbare kommer upp i temperatur och att man sparar drifttid för fläktens elmotor. Den påverkar inte motorns arbetstemperatur (om man inte kör utan termostat ).
  4. Det finns elfläktar som monteras väldigt slimmat mot kylaren med en tillhörande krans runt. Dessa är gjorda för att trycka luft genomkylaren och kan eftermonteras där inget annat får plats. Det kan vara en poäng att kolla rotationsriktningen innan montage!
  5. Host harkel Det är Admin H.Hansen som loggat in för att kolla om denne nya medlems inloggning fungerar
×
×
  • Skapa nytt...