Gå till innehåll

Gotland

Korpral
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Gotland

Gotland's Achievements

Member

Member (1/1)

28

Anseende bland gemenskapen

  1. letar efter det nedre fästet för stötdämpare höger bak. Mattias 0709413418
  2. Hade inte tänkt på det där E i reg beviset, men det verkar väl logiskt! Har även hunnit med att mecka en del faktiskt har satt i flera och större fönster i bakvagnen och även gjort ny inredning då den gamla såg alldeles för taskig ut. Fixat med div elfel också, och det var inte så kul då den förra ägaren måste varit bästa vän med en avbitartång✂ Är för övrigt andra ägaren av vagnen på Gotland, innan dess var den i Dalarna och mer än så vet jag inte.
  3. Hej Vinkon! Tack så mycket Ja det där med att det kan vara en pentamotor har jag också tänkt på, det skumma är att generatorn och hydralpumpen är lackade i samma färg och ser ut att vara fabriksmålade. Ja pumpen sitter på andra sidan, skall försöka fixa lite bilder inom snar framtid. Ja den är lite udda kan man säga
  4. Om det måste vara måste vara ett skär för att få ha en bandvagn så är Gotland definitivt ett skär. Kanske till och med Sveriges största skär ja jag hoppas att någon har en likadan motor i sin. Det jag vet om min vagn är att den troligtvis är en radiovagn, misstänker även att den är från England.
  5. Hej! Är ny på detta forum och efter att ha ägnat ett ex antal timmar till att läsa alla trådar så har jag förstått att det är här man ska vara om man har en bandvagn 😊 Jag har en liten fundering, jag har en grön motor med världens största generator på, jag undrar om det är fler som har en likadan!? Jag har förstått att alla är som en annan och vill se bilder så här kommer mina bilder på min bandvagn.
×
×
  • Skapa nytt...