Jump to content

Masken_99

Korpral
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About Masken_99

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/11/1983

Profile Information

 • Location
  Fritsla

Recent Profile Visitors

132 profile views
 1. Hade jag haft ordning på Valpen hade den fått komma men nu får det nog bli Jeepen istället..
 2. Hur man skulle kunna gå till väga för att lyckas rega släpet..
 3. Hej. Är det någon här som ka vägleda mig? Hittar verken ramnummer lr annat på min kärra. En jag hittat är en liten skylt med tillverkar namn. Har rullat i civilförsvaret engång i tiden..
 4. Är det någon här som har koll på alternativa bromsband till valpen???
 5. Ingen som har en vajer över till bra pris??? Mvh Anders
 6. Jag har inte hittat annat än en skylt där det står tillverkad av ......... Men inget med några vikter lr liknande. Dock inte kollat jätte noga!! .
 7. Hallå där. Har nyligen fått tag på en vagn som jag skulle vilja besiktiga men enda skylten jag hittar är en där det står (CFS ****) *=fyra siffror. Nån som kan guida mig till en ursprungskontoll?! . [url=http://forumbilder.se/G8LQC/img-20170603-202221]
 8. Är det någon här som kan hjälpa mig hur jag ska gå tillväga för att kunna regga detta släp? mvh Anders http://www.forumbilder.com/image/ELU
 9. Nån som vet var man kan få tag på en packbox till insidan av navet fram?? Mvh Anders
 10. Dålig på att uppdatera här. Inte gjort så mycke mer än kört med bilen! . Dock har den blivit grön igen! Lägger med en bild!!
 11. Ska dit. Blir dock med Cherokeen som det ser ut!
 12. Nån som kan fixa fram måtten på listerna. Håller på med min bil å vill ha lister. Någon tidigare har tagit bort dom.
 13. Ja det ska jag fixa. . Kan säga att det är besiktigad och i trafik. . Kör den lite då och då. Har väl lite planer på vad jag ska göra med den. .
×
×
 • Create New...