Jump to content

dma09

Sergeant
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

dma09 last won the day on February 12 2018

dma09 had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

About dma09

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/14/1998

Profile Information

 • Location
  Bodafors

Recent Profile Visitors

132 profile views
 1. C303 Brandbil. https://www.klaravik.se/auction/product/terrangbil-volvo-c-303-4x4-2/
 2. Var i Jönköping idag och såg denna som gjorde jobb som partyfordon.
 3. https://mobil.blocket.se/annons/ostergotland/trangbil_tbg_13/83514250 13 bil med flak.
 4. Hej i min valp satt det en grå låsbar plåtlåda mitt emot det fällbara sätet. Har ej sätt något liknande innan och undrade vad den kan ha används för innan. Kanske något nån har satt i efter militärtiden... Någon som har en aning om vad lådan kan ha varit till från början?
 5. Håller på att montera en winch på 903an och det mesta är ganska enkelt hur det ska sitta och var. Dock blir jag inte klok på var brythjulen för dragninh av vajern frammåt ska sitta.Längst fram sitter en "utgång" för vajern. Har hittat fästhål på utsidan av balken i höjd med generatorn dock tycks ingen utav hjulen jag har passa där. Någon som har någon aning om var det "andra" hjulet ska sitta. Bilder på hur brythjul ska se ut uppskattas också.
 6. dma09

  Mekanisk winch Valp

  Jag önskar köpa en mekanisk winch till Volvo valp. Helst sökes allt som krävs för att montera mek winsh på en valp men kan även vara intresserad av de olika komponenterna. Allt mellan kardan till brythjul för wiren behövs. Pris diskuteras. Skicka gärna PM men mejl fungerar också. david.mic.andersen@gmail.com
 7. Har idag lekt med betydligt äldre, större och numera allt ovanligare saker. Skitig blir man fortfarande.
 8. Haha jag tänkte nog bakvänt där då jag tänkte stor skiva snurrat bättre... Ska narturligtvis va tvärt om. hmmm
 9. https://mobil.blocket.se/annons/norrbotten/kraz_255b/77921912
 10. Hej samma sak hände för mig när jag precis köpt min valp. Jag lyfte ur motorn och plockade bort kylaren. Sen gick det att lossa spakarna. Handbromsen sitter inuti och fördelningsspaken är ett rör utanpå. När detta var ute så knackade jag ut gulmetallbussningen och tig svetsade ihop spaken igen. Sen monterade jag ihop allt igen. Gick ca 2 veckor så hadde jag ingen spak igen. Men den här gången hade jag glömt saxpinnen som håller bulten till leden du har bild på. Det gick att pilla dit men riktigt trångt så kom ihåg den... Hoppas att det fins något smidigare sätt. Har för mig att jag kollade med http://karlstorp.com när jag skulle ha. Han hadde någon begagnad men jag svetsade ju min. Lycka till.
 11. Min valp har en bit räffllad gummimatta som stänkskydd. Fungerar utmärkt men tycker att dom eile har är snyggare. ;-)
×
×
 • Create New...