Gå till innehåll

dma09

Sergeant
 • Innehålls Antal

  52
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

dma09 senast vann den dag 12 Februari 2018

dma09 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

51 Excellent

Om dma09

 • Placering
  Member
 • Födelsedag 1998-09-14

Profile Information

 • Hemort
  Bodafors

Senaste besökare till profilen

103 profilvisningar
 1. Hej i min valp satt det en grå låsbar plåtlåda mitt emot det fällbara sätet. Har ej sätt något liknande innan och undrade vad den kan ha används för innan. Kanske något nån har satt i efter militärtiden... Någon som har en aning om vad lådan kan ha varit till från början?
 2. Håller på att montera en winch på 903an och det mesta är ganska enkelt hur det ska sitta och var. Dock blir jag inte klok på var brythjulen för dragninh av vajern frammåt ska sitta.Längst fram sitter en "utgång" för vajern. Har hittat fästhål på utsidan av balken i höjd med generatorn dock tycks ingen utav hjulen jag har passa där. Någon som har någon aning om var det "andra" hjulet ska sitta. Bilder på hur brythjul ska se ut uppskattas också.
 3. dma09

  Mekanisk winch Valp

  Jag önskar köpa en mekanisk winch till Volvo valp. Helst sökes allt som krävs för att montera mek winsh på en valp men kan även vara intresserad av de olika komponenterna. Allt mellan kardan till brythjul för wiren behövs. Pris diskuteras. Skicka gärna PM men mejl fungerar också. david.mic.andersen@gmail.com
 4. dma09

  Vad har ni gjort idag då?

  Har idag lekt med betydligt äldre, större och numera allt ovanligare saker. Skitig blir man fortfarande.
 5. dma09

  Vad har ni gjort idag då?

  Haha jag tänkte nog bakvänt där då jag tänkte stor skiva snurrat bättre... Ska narturligtvis va tvärt om. hmmm
 6. dma09

  Vad har ni gjort idag då?

  Generator kanske.. ?
 7. https://mobil.blocket.se/annons/norrbotten/kraz_255b/77921912
 8. Hej samma sak hände för mig när jag precis köpt min valp. Jag lyfte ur motorn och plockade bort kylaren. Sen gick det att lossa spakarna. Handbromsen sitter inuti och fördelningsspaken är ett rör utanpå. När detta var ute så knackade jag ut gulmetallbussningen och tig svetsade ihop spaken igen. Sen monterade jag ihop allt igen. Gick ca 2 veckor så hadde jag ingen spak igen. Men den här gången hade jag glömt saxpinnen som håller bulten till leden du har bild på. Det gick att pilla dit men riktigt trångt så kom ihåg den... Hoppas att det fins något smidigare sätt. Har för mig att jag kollade med http://karlstorp.com när jag skulle ha. Han hadde någon begagnad men jag svetsade ju min. Lycka till.
 9. Min valp har en bit räffllad gummimatta som stänkskydd. Fungerar utmärkt men tycker att dom eile har är snyggare. ;-)
 10. dma09

  Renovering av en 903

  Då det åter igen är massa saker som tar ens tid så har projektet stått still i 1,5 månader. Men nu jobbas det på och snart är halva golvet färdigt men när man börjar så blir det lätt mer. Här kommer en bild på det hålet som ska lagas för tillfället.
 11. dma09

  Valpen min

  Grattis till köpet.
×