Jump to content

Recommended Posts

Råkade se ditt svar i mejlappen och då syns bilderna, men inte med Microsoft Edge eller Google Chrome. Skall kolla inställningarna.

 

Är det en glidhammare som är "Puller 98780"? Jag hittar ingen bild i reparationshandboken som ligger under filken "filer", men du kanske kan hänvisa till en sida i den där jag hittar verktyget?

 

Link to post
Share on other sites

Jag provade med glidhammare igår, men får inget bra fäste och kan därför inte få bort hylsan. Finns det ingen bild på glidhammaren som manualen säger man skall använda eller ett tips på en annan lösning där man kan dra ut hylsan rakt så att lådans hus inte spräcks?

Link to post
Share on other sites

Jag funderade på det men hela verktyget får inte sticka ut mer än 90-100 mm från hylsan, annars krockar det med växellådans undersida. En sådan kort avdragare med en smal avdragarplatta (som passar runt hylsan och inte krockar med luftcylindern för manövrering av framhjulsdriften FD) har jag dock inte hittat än.

 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

:wub:

Toppenbra instruktion! Jag har samma problem sedan något år men hade bara sprängskissen att tillgå så jag trodde jag skulle bli tvungen att riva lådan för att byta. Nu blir det till att ta på tänkarmössan:-)

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...