Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-07-03 på alla områden

  1. jag har hasplåt på min 13 ingen jättegrov plåt typ 5mm domex 355. min tanke var att om man kör stutt i en sten eller dylikt så har man en större yta som tar upp smällen iställett för att handbromstrumman hakar i. är du intresserad kan jag fota lite hur jag har gjort
    1 poäng
  2. Som Frippe skriver beror det på syftet med plåten. Jag som kanske inte utmanar ödet allra värst tycker att det som oftast sitter i vägen är handbromstrumman. En skyddsplåt bör inkludera handbromstrumman och möjligheten att glida över eventuella hinder.
    1 poäng
  3. Via PM från Sune så har jag fått bilder på en liknande vinsch och det verkar stämma, så tack för det Sune Och av en slump så hittade jag igår en auktion på en Unimog på Psauction som hade en likadan vinsch.
    1 poäng
  4. O ringen har inget med lagerförspänningen att göra. Den tätar endast för oljan inte ska trängas igenom mellan drev mutter axeltspp. Hindrar oljan komma ut till lagret.
    1 poäng
  5. Ble ferdig klokka tre i natt. Det fungerer fint. Overraskende hvor mye mer stillegående bilen har blitt. Les mer her: http://terrangbil.net/forum/index.php?/topic/9671-kristagas-c303tgb111c/page/2/&tab=comments#comment-163870
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...