Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Conny Petersson

    Conny Petersson

    Korpral


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      49


  2. JDW

    JDW

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      2 458


  3. Lollipop

    Lollipop

    Löjtnant


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      310


  4. Volvo Laplander Camper

    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      530


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-07-02 på alla områden

  1. Då var PU'n igång och rullar. Lite fixande med klassiska checklistan går runt, gnista, kompression och soppa och hon gick igång med ett enormt stinkande rökmoln efter bortåt tio år. Kopplingen satt givetvis ihoplimmad men efter att ha försökt känguruköra loss den utan framgång läste jag runt på det här forumet och hittade tipset att använda ett spännband på kopplingsarmen och efter lite körande på startmotorn på tvåan hög lossnade den. Det finns bara ett spår av bromsar som sedan ligger an, pedalstället kärvar så att pedalen stannar i bott och måste lyftas med tårna, kupéfläkten har jag inte fått igång så hytten immar igen nästan omedelbart, framrutan läcker, gummipåfyllningsröret till tanken föll i bitar och termostaten hade fastnat i stängt läge och byttes mot en annan trasig som inte stänger. Ja, och golven är såklart bortrostade och elen verkar bara fungera här och där. En mycket lyckad början på sidoprojektet.. Kanske lite tidigt att beställa besiktningstid, men det är en fantastisk början på valpägandet..
    3 poäng
  2. De som har orginalsystem med dubbla behållare behöver inte om man trycksätter en behållare i taget låsa bromsbackar med spännband det utan kan istället låta trumman sitta kvar på den sida som inte luftas. Mitt system är ändrat med en behållare så alla backar runt om blir påverkade vid trycksättning. Men använder man hjälp med någon som trycker på pedalen behövs backarna låsas eftersom båda kretsar blir trycksatta. Och en gång räcker för att få ut luften men gjorde 2 på filmen för att vara tydlig.
    1 poäng
  3. Efter en hel del läsande och pratande med mer eller mindre kompetenta tyckare så har det till slut blivit en Volvo men utan AWD. En V70 flexifuel i så långt jag kan avgöra bra skick och pris. Hämtas idag.
    1 poäng
  4. den här var inte karossbytt, men välbehållen. Har ju gått betydligt sämre gröna för högra pris
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...