Jump to content

Leaderboard

 1. eile

  eile

  Major


  • Points

   4

  • Posts

   2,409


 2. H.Hansen

  H.Hansen

  Administrators


  • Points

   3

  • Posts

   5,573


 3. Frippe S

  Frippe S

  Major


  • Points

   2

  • Posts

   872


 4. Volvo Laplander Camper

  • Points

   2

  • Posts

   495


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/28/2022 in all areas

 1. Hej. Länge sedan jag krev något. Som jag plitade ner tidigare i våras så var det mycket på gång. Kan summera att det gått ganska bra. Har gjort lite i Grönt. Är bland annat godkänd på Instruktör Grund utbildning. Gjorde den i Ronneby. På Flygflottiljen. . En trevlig anläggning. Långa dagar med mycket studerande och lektions övningar. Lite besökstid fick vi. Var och såg på dessa bland annat Nästa steg i instruktör spåret är UGL. Så fordonsbiten skall jag snart i väg på några veckor för att komplettera förarbeviset med en massa nödvändigt kul. Samt Ett par veckor på Lasthantering och marsh å transport efter det. Ja och nytt jobb. Lite fansy benämt Field Test Engineer. Ja det är vad det låter som. Det som är nytt för mej där är inrapporterings systemet. Och att ha kontorstid i den omfattning jag har. Gröna fordon ser jag med dessa av på jobbet. Hoppas få lite semester i år. Ja delvis då. Mina Gröna fordon kräver omsorg. Men det har varit mycket att rodda i senaste månaderna. Fridens folks. Och trevliga midsommar.
  2 points
 2. Nu är det verkligen sommar på västkusten, varmt med sporadiska åskbyar. Ungarna påstår att det är varmt i vattnet och de badar i timmar, själv har jag inte vågar testa ännu.... Glad sommar på er tgb-kamrater!
  1 point
 3. Glad midsommar på er! Här blir det lite båt åka, första badet i går kväll för ungar och fru, själv inväntar jag något högre vatten temp och i bilväg väljer man den svalaste vilket är C202.
  1 point
 4. Mötte precis en 13 bil som var på väg söderut... Ihöjd med Åmål
  1 point
 5. Härliga fordon. Har tillbringat 14 dagar på Blekinge flygflottilj. Sett mycket trevligt på hjul och med vingar. Klämt å känt. Dock inga foton av förklarliga skäl. 6 hjuliga MB var en trevlig bil. Gav stort ha begär
  1 point
 6. Var o jobbade i Malmö i går, hanns med en sväng på den gröna firmans område på Totalförsvarsdagen o spanade in lite fordon:
  1 point
 7. Det kan godt hende den er der for å varme opp kjølevannet på motoren. Toyota har et sånn system på dieselbilene sine.
  1 point
 8. Såg denna del bytas på en renault, helt i rostfritt, ska tydligen kyla avgaser. Men går lika bra att värma dusch /köks vatten med från avgas eller från kylvattnet.
  1 point
 9. Rheinmetal /RMMV/ MAN har varit stor leverantör av fordon till Bundeswehr under många år så det finns massor med surplus ute, syns campingfordon ganska ofta här i Västvärmland. Såg en 8-axlad nere i Pyreneerna en gång men jag körde så jag hann inte fota.
  1 point
 10. Påminner om E:s bilder i detta forum 2020-02-02, med 4 axlar och torsdag Bilder onsdag 21:50 2 axel är en MAN. Någon som har lite fakta biltypen? Kan inte vara så optimalt att köra på smala svenska skogsvägar. Tror mig läst non stans att FMV valde bort Hummer pga bredden?
  1 point
 11. Den fiina flygmotor värmaren som satt i 240n värmde både upp motorvattnet och blåste varmt i kupén, men där satt nog en värmeväxlare på avgasröret till värmaren
  1 point
 12. Nu har kineserna gjort det, en kopia med just den funktionen man alltid undrat varför inte eberspächer/vebasto kunnat komma på. Funkar detta bra måste det vara den fulländade värmaren för bil och båtcamping.https://youtu.be/vtvy2MwbArQ
  1 point
 13. enkel att bygga själv: http://www.pan2000.se/svenska/index.html
  1 point
 14. Bra tips från båtforumet:http://www.ebay.com/itm/3-Hole-Car-Vehicle-Heater-Warmer-Thermostat-Fan-Window-Defroster-Demister-12V-/122609219846?hash=item1c8c143906:g:RSQAAOSwuVdZcXP- och hela tråden: http://www.maringuiden.se/forum/topic/87366-vattenburen-v%C3%A4rme/
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...