Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Volvo Laplander Camper

    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      530


  2. kristaga

    kristaga

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      878


  3. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      5 623


  4. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      3 336


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2022-08-09 på alla områden

  1. Tog lite bilder igår på hur lacken blev, helt klart nöjd. Den nu beställd och brutna nyansen stämde väl med hur lacken åldrats . Bilen lackades om helt år 2000. År 2017 skulle större delen lackas om men då visade det sig att färgen var felbruten så en restslatt som stått i sen år 2000 fick toppas med på sidorna . Så nu gällde det att få fram något som stämde. Så konstycket att köra 2 varv med den gamla felblandade på samma sätt som gjordes 2017 sen ett extra med den förhoppningsvis nu rätt brutna nyansen stämde på pricken, hela bilen fick samma nyans trots att den delackats 3 gånger under 22 år
    1 poäng
  2. Jag kör slang för jag har svetsporer som läcker efter fälgbreddningen. Går slangen paj i skogen petar jag in en reserv ventil i fälgen utifrån, och tar mig hem.
    1 poäng
  3. Tøft når dattera di spilte på orgelet!
    1 poäng
  4. Tog igår en runda på småvägar Värnamo via Ohs bruks och järnvägs museum och vidare till Nydala klosterkyrka och ruin.
    1 poäng
  5. Ikke ferie enda for meg. Med så smale fylkesveger er jeg glad jeg ikke møter Fleksnes.
    1 poäng
  6. Ja glad sommar på er. Hoppas på någon helg med lagom väder för biltur annars blir det nog bara båten i år igen.
    1 poäng
  7. Kämpar i övrig på med nya jobbet. Fältprovs biten är jag typ hemma på. Rapporteringen i deras system. Och att hitta rätt. Speciellt när man inte har alla behörigheterna som krävs. Är lite tungt. Men när man väl fått dem och kommer vidare. Fungerar det ok. Ser ut som min semester uteblir i år. Dock hoppas jag på att det inte blir hela dagar på gården under industri semestern. Och jag kan fixa med mina bilar några veckor, med jobb bara morgon och kväll på gården, innan det bär av tillbaka till industrin igen. Alltid något Fridens folks. Ha en fin sommar
    1 poäng
  8. 285/16 slang passar väl bra, men all slang i moderna däck med ribb i texturen på insidan kommer slita ut slangarna och ge pyspunka.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...