Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2022-09-26 på alla områden

  1. Tulegatan du kanske får hjälpa till och meka i framtiden.
    2 poäng
  2. Uppdatering: nu har den anlänt i Karlstad en tur på över 30 mil, de lade sig på bekväma 85km/h enl gps och de var förvånade att de 50 liter jag sa kommer räcka mer än väl också gjorde det och det mycket var kvar på mätaren.
    2 poäng
  3. Bilen har körts härifrån idag, hela familjen fällde tårar även jag grät en del och höll på att göra det redan medans köparna var här, alla har minnen, frun tränade för bilkörkortet som 18 åring och alla barn har alltid haft den som lekplats på sommrarna. Ett billast med de mer bärbara delarna hämtades också, så rejäl uppröjning, nu återstår bara ett rejält släpkärre last med allt det tyngre sakerna, axlar, motorer, vxl, mm sen är garage och förråd tömda på c202 och indenor dieseldelar. Det är otroligt vad man kan samla på sig med åren som aldrig kommit till användning men kunde vara bra att ha.
    2 poäng
  4. trevligt, får hålla koll på gatorna här
    1 poäng
  5. Ägt en tv 2-3 år på mitten av 90-tal men aldrig sedan. Sålde bilen pga av nerv/nackskadan som ger skakningar och man kan inte koncentrera sig när händerna inte lyder riktigt otroligt frusterande, man skakar rätt var det är som en gamal alkolist och verktyg går inte att hålla i , så troligen färdigskruvat för min del i alla fall inga större prodjekt som tar tid. Jag tog tillbaka annonsen när jag hade några bra dagar och vi tog upp båten sen efter några dagar säng med covid kom en rejäl nervdipp igen och då ringde jag en av intressent och bara skrev över den. Ångrade mig så klart dagen efter när det började vända igen , men gjort är gjort , dumt att sälja när allt var helt klart, jag hann knappt köra 100 mil i år. Det blir nog någon nyare bil till våren en sån man lämnar in och låter andra serva.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...