Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2022-10-26 på alla områden

  1. Hej! Nu har jag bestämt mig för att sälja min valp. Sedan jag köpte TGB11 inser jag att det inte blir av att jag kör med den längre. Jag har lagt ner en hel del tid och pengar på den genom åren och även om där är en del tillbehör som inte är original så har jag monterat allt så att den enkelt går att återställa om man vill. OBS. Kapellet som sitter på medföljer inte. Däremot medföljer ett bra kapell med någon enstaka lagning samt ett gammalt, väldigt stelt kapell. Vi börjar med de bra grejerna..... - B20 motor som går kanonfint. Lite oljeläckage från motor och lådor, inte så att det droppar men tillräckligt för att de skall vara lite blanka och fina. - Många tillbehör finns, spade, yxa, original sladdlampa, fungerande mörkläggningsbelysning - Strålkastare med H4 - Nya däck, Silverstone i original dimension och mönster, inkl. reservhjul - Omklädda stolar - Diskret monterad arbetsbelysning fram och bak. - Nyrenoverad bakaxel köpt från Offroad Auto Parts. Har inte gått många mil sedan renovering. - Komplett mekanisk vinsch finns men är ej monterad - En extra ram med rostig kaross medföljer. Karossen är inte komplett men det finns en del reservdelar på den. Vad är det kvar att göra på den då? - Golvet bak är dåligt. Det ligger alu-durk på så den går utmärkt att använda men golvet behöver bytas så småningom. - Det är ett litet hål i botten på bensintanken. Det är lagat med epoxi men skulle kunna repareras seriösare. Om man vill originalrenovera behöver man svetsa på lite plåt längst ner på sidorna där det är avkapat en bit. Den mjuka väskan bakom passagerarstolen finns tyvärr inte och en stol i lastutrymmet saknas. Prisidé 65.000:- Kontakt via PM först så kan vi höras via telefon sedan.
    1 poäng
  2. De är köpta på Biltema (att.nr. 38-758), men har tyvärr utgått ur sortimentet. De är 64x64 mm och går kanske att hitta någon annan stans.
    1 poäng
  3. Var på en sportsamling för ungdomar idag, drog en burnout med en snygg åtta i lösgrus på asfalt. Det blev ett sånt intresse så att nästan träningen stannade av. Mina barn blev som idoler när dom hoppa ur. Såg några andra föräldrar med nya audis suckta. Volvo tgb äger
    1 poäng
  4. En liten sväng neråt Olympishes shiessportanlage i Munchen, naturligtvis mycket efter vägarna som man skulle velat fota, men händerna måste av förklarliga skäl vara på ratten. Dock vart det några stopp för att tanka bil o chaufför: Lite olika årsmodeller:
    1 poäng
  5. https://www.summitracing.com/int/search/product-line/psc-steering-assist-cylinders/part-type/hydraulic-steering-kit-replacement-components?fr=part-type&SortBy=Default&SortOrder=Ascending
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...